vectra c-2 sislere xenon taktım ve aracımm :))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla bu gün gene çevirme vardı gene beni durdurmadılar :D kırmızı ışıktada polis vardı baktı baktı bişe demedii :))

bu kasaya yakışmaması mümkün mü ;)
çok güzel omuş güle güle kullan.

ahhh o kırmızı ışıklar yokmuuuuu:kop: daha geçen gün ceza yedim egzozdan.yeşil yansaydı hiçbirşey yoktu :kop:

aykal sızın orda ne cok cevrıme varmıs be yaw.ben daha aracı aldıgımdan berı tek cevırme gormedım...

yaf hiç sorma hergün ödüm kopu onadan ztn :)

Güzel olmasına olmuş ancak özellikle baştaki resimlerden bir tanesinde arabadan birkaç metre uzakta olunmasına rağmen hem farlar hem de sisler çok göz alıyor gibi. Ayarsız sanki.
Diğer sürücülerin trafik emniyetini de düşünerek ayarlamanızı öneririm. Özellikle yağmurda çamurda karşıdan gelen aracın farları da ayarsızsa yol hiç görünmüyor.

Güzel olmasına olmuş ancak özellikle baştaki resimlerden bir tanesinde arabadan birkaç metre uzakta olunmasına rağmen hem farlar hem de sisler çok göz alıyor gibi. Ayarsız sanki.
Diğer sürücülerin trafik emniyetini de düşünerek ayarlamanızı öneririm. Özellikle yağmurda çamurda karşıdan gelen aracın farları da ayarsızsa yol hiç görünmüyor.

hmm olabilir ama sisleri ztn nomral günlerde değilde olağan üstü durumlarda araba hem önünü görsün hemde karşıtaraftaki bizi daha iyi aldılasın die kullanılıyo ztn bide snrm resimlrde biraz öle ama haklısınız yinede bi ayar yaptıracam çünkü sağ farımda bi sorun var gibime geliyo daha yakını gösteriyo sanki ...

Geri