vectra c ampul

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onuroktay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onuroktay

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar kısa ve uzunları philips ampuller ile değiştirmeyi düşünüyorum ancak ampul tiplerini bilmiyorum kısa ve uzunlarda hangi tip ampul kullanılıyor? söylenenlere göre kısalarda hb4 varmış bu nekadar doğru:confused: uzunlarıda ben h1 olarak biliyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Cevap için teşekkürler eyüp peki sislerde ne tür ampul kullanılıyor ?

h3 sis ampulü hangi markayı alacağın sana kalmış

ben sana cevap yazdım ama forumda kendini tanıtmamışsın. Kendini tanıt imza ayrlarını yap.

Cevap için teşekkürler eyüp peki sislerde ne tür ampul kullanılıyor ?
Sakın h4 almayın h4 değil aracınızın farları h4 uzun-kısa aynı oluyor. Aracınız farlar kısa farları h7dir.Uzunlarıda h7 yada h1 bakmanı öneririm kısa uzun ampüller aynı mı ama kısalar kesin h7.

ya emrah arkadaş doğru söylüyor dalgınlığıma gelmiş vectra a ların ampulünü yazmışım yukarıda düzelttim.

Senin uzun ve kısalar H7'dir Sisler ise H3..Parklarında w5w denen dipsiz ampüldür... Parklara mtec beyaz öneririm, diğerleri için ise Osram Nightbreaker..Süper memnun kalırsın. Tecrübe ile sabittir...

Eyüp,Emrah ve Serkan arkadaşlar hepinize vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz bana sağolun arkadaşlar:good:

Hazır konu açılmışken bende merak ettim makyajlı kasalarda uzunlar h1 ve kısalarda h7 diye biliyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

Son düzenleme:
Geri