Vectra C Bixenon Yapımı!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maxidooz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Farımın hella olmasından dolayı eski mercek çıktı yeni mercek işlemsiz yerine oturdu...

İçimizi boyadık farımızın. Merceğin etrafındaki kısmı boyamak istemedim bantla kapattım bantı kaldırınca bantı o kadar pantolonuma yapıştırıp yapışmasını azaltmış olsamda orayı kaldırdı...

Daha sonra farımızın çevresindeki silikonları temizledik

Karartılmış farımızın son hali.. (2-3 GÜN SONRA FAR CAMI TEMİZLİĞİ YAPILACAK. İYİCE KURUSUN SİLİKONLAR..)

Düz duvar bu akşamlık bu kadar =)

Kısalar...

Uzunlar.. orjinal uzun ampülleride duruyor.. söksem arıza ışığı yakar... fikri olan?

Düşünen arkadaşlara parça için yardım edebilirim. Özel mesaj atarsanız yardımcı olurum

Mercek maliyeti 150tl mercek... 150-200tl ampüller... 200-300tl ballastlar...
evet kısanın içinde...
Parça konusunda yardımcı olurum...

Ben uzunuda iptal etmedim 2 uzun atıyorum :)

eyv ben caddy`m icin bi-xenon dusunuyorum. su an okulum ve bitirme tezim var, yaza nasipse yapmayi planliyorum haberlesiriz ilginiz ve cevabiniz icinde ayrica tesekkur ederim, kolay gelsin...

Ben kendi aracımdaki ekipmanları 400TL ye almıştım,üstelik D1S balast ve ampuller+hellanın yeni ufak bi-xenon mercekleri ve kapaklar dahil,2010 C180'den çıkma şeklinde

uzun farlarına gelince selektör atarken xenonun hızına halojen yetişemediği için flaş etkisini kaybediyordu selektör atarken bende farlara birer röle bağlayarak,gündüzleri halojen uzunlardan akşamda farları açınca sadece mercekten selektör atıyorum,bu şekilde yapabilirsin herkesin zevki farklı tabi

Geri