vectra c brc mi atikermi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lampard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Atiker taktır fazla para ödeme. :bir: 15 ay önce atiker sistemini ben taktırdım aracıma ve 71bin km yol yaptık. Lpg ile ilgili sadece lpg bakımını yaptırmaya gittim her 10bin km de bir.

3 yılı ve 37000 km yı devırdım herhangı bır sorun yasamadım atıkerlı yeterlıdır bence de arada bayabı fark var

Arkadaslar brc taktırdım orada karar verdim parçaları yan yana koyup baktım enjektörlerin gaz kacirma sikayeti falan derken brc ye karar verdim eminim atikerde sorynsuzdur bakalim memnun kaliriz umarim

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Arkadaslar brc taktırdım orada karar verdim parçaları yan yana koyup baktım enjektörlerin gaz kacirma sikayeti falan derken brc ye karar verdim eminim atikerde sorynsuzdur bakalim memnun kaliriz umarim

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

O zaman bize de hayırlı olsun demek düşer... hayırlı olsun.

teşekkür ederim nadir abi ayrıca yorum yapan arkadaşlara

Özencler ve BRC uzun yıllar sorunsuz bineceksiniz eminim , güle güle binin hayırlı olsun ...

vectra c'de zavolli'yi tek geçerim...

hayırlı olsun... güle güle binin :)

atikerin yeni bir sistemi çıkmış. hava yol mevsim şartlarına göre lpg ayarını ecu kendisi yapıyormuş.bundan taktıran arkadaş varmı acaba merak ettim performansı ve kullanışını?
önceki aracımda atiker taktırmıştım arabamı satana kadar 2 yıl sorunsuz kullandım. geçenlerde arkadaşın arabası için fiyat almaya gittiğimizde atiker bayii sizin dediğiniz gibi son zamanlarda birkaç beyinde sorun çıktı garantiden değiştirdik dedi. beynin üretildiği fabrikadan kaynaklı sorunmuş atiker de hiç itiraz etmeden değiştiriyor demişti. sonra bu yeni sistemden bahsetti. yakında gelecek o daha iyi olur diye tavsiye etmişti.

brc herzaman iyi diye duyduğumuz marka. güle güle kullanın.

Geri