Vectra c Çakmaklık sökme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KanuniSS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KanuniSS

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar
Vectra c cakmakligi nasıl sokebilirim acaba ışıklarını değiştireceğimize uğraştım ama çıkartamadım resim atabilecek veya anlatacak arkadaş varsa söken yardımcı olursa sevinirim

aynı sorun bende de var. çakmaklık ışığı bazen yanıyor bazen yanmıyor. biraz uğraştım ama sökemedim. olmasa da olur dedim..

Fazla kurcalayıp başınıza iş çlkarmayın arkadaşlar.

Off cok zor cikiyor arkadaslar hatta cikmiyor kirilmadan eski aracimda kirarak cikarmistim ama mutlaka bir yontemi olmali.tavsiyem zorlama yapmayin kesinlikle

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kapaklı göz dahil o bölümü vidalarından söküp arkadan değiştiriliyor olabilir

arkadaşlar çakmalık sökmek için önce küllük yüvasını çıkartıyoruz sonra çakmalığı sağa sola ittirerek çıkartıyoruz. mesele küllük yuvasını çıkarmada küllük alındıktan sonra küllük yuvasının sağında ve solunda bir parmak girecek kadar kare şeklinde delikler var o deliklerden parmağımızı sokarak içerdeki geçirme çıkıntısını içeri doğru çekiyoruz küllük yuvası bu şekilde çıkıyor sonra yerleştirmek çok basit aydınlatma lambasını yerine denk getirdiğimizde meselr bitmiştir bende çok uğraştım ama başardım fakat beb vites derisini değiştirmeyi amaçlamıştım.

Geri