Vectra C Disk boyatma yardım.

zor bi islem diil kendin cok rahat yaparsin... fakat kaliperlerin ustunde vectra yazacak kadar buyuk duz alan yok :) duz olan yere yazarsin fakat hic okunmaz sadece yakindan okunur :)

Evet çok büyük bi yere sahip değil ama kenarlı , hafif ovalca yazıcam. Bu hafta sonu İvedik teyim inş. Boyatacam . Ben yetenekliyim aslında yaparımda ; :)
1; Kapalı garajım yok 2; Krikom hiç kullanılmamış.( çıkarıp zedelemek istemiyorum )
3; Çok titizim bu kış günü ben ona en az 5-6 saat uğraşırım.

Onun için en mantıklısı kapalı bir yerde uzman kişilerin eline bırakmak diye düşünüyorum.

eger uzman kisilere yaptircaksan kaliperleri söktürüp o sekilde fırında boyatabilirsin. daha guzel ve daha saglam olur :)

Güzel fikir 06_BB_0504. Ben bu hafta gidip adamla da görüşeyim dediğin gibi yaparmı uğraşırmı bi sorayım.

Saygılarımı ve teşekürlerimi 06_BB_0504 e iletiyorum. Bugün disklerimi opel opak da serviste boya tabancası ile boyattı. Kendisine tekrardan teşekürlerimi sunuyorum. Kırmızı renk yaptık.

fotolarıda atarsanız

Simbore yapılış anında çekmedim fotoları. Arabayı yıkatıyımda önümüzdeki hafta sonu sonra buraya koyarım fotoları inşallah. Gerçi buraya foto nasıl koyucaz onuda bilmiyorum ama... Bakalım ,ekliyeceğim inşallah.

hadi bakalım bekliyoruz fotoları....

Geri