Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm arkadaşlar. yeni aldığım 2004 opel vectra edtion kalkış anlarında sanki patinaj yaparmış gibi silkeliyor. her defasında yapmıyor sadece yokuşlarda ve bazen. bi fikri olan var mı? balatadan şüpheleniyorum ama bilemiyorum...
slm arkadaşlar. yeni aldığım 2004 opel vectra edtion kalkış anlarında sanki patinaj yaparmış gibi silkeliyor. her defasında yapmıyor sadece yokuşlarda ve bazen. bi fikri olan var mı? balatadan şüpheleniyorum ama bilemiyorum...
bazı yerlerde baskı balatanın bilyalarından veya gevşemesinden olabilir falan yazıyor ama servise de gidip soramadım henüz. TOGAH ne kadardır bunun maliyeti aşağı yukarı eğer baskı balatadan ise.
ben yaklaşık bir ay önce değiştirdim baskı balatayı 400 baskı balata seti bide bu setten ayrı baskı balata bilyası varmış oda değişecekse 250 de o bilya işcilik ekle bide üzerine...
baskı balatadan olsa çekişten düşmezmi. diğer viteslerde de değiştirirken hissettirmezmi. benim çekişte güçte kalkışta hiç problem yok. sadece bazen kalkarken titreme yapıyor. onu da dikkat edersem yapmıyor aslında. araca yeni alışıyorum acaba ondanmıdır bilmiyorum... yeni aldım bi türlü ohh diyemedim ya. kafama takılıp duruyor.