ledli stop mu yoksa chip mi ledli stop yapilir ya niye yapilmasin... ceyhun askerden geldikten sonra buyuk ihtimalle onun stoplara da yapicaz
Led li stop ya.. benim araca chip kolay dizel
bu bmw 5 kasadaki stopların prensibi nasıl?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ledli stop mu yoksa chip mi ledli stop yapilir ya niye yapilmasin... ceyhun askerden geldikten sonra buyuk ihtimalle onun stoplara da yapicaz
sonunda cesaret edip yapabildim ugur tesekkur ederim aksam detayli inceleriz dun aksam selim abi nin yanina gittim cok begendi o da yaptircak sende istersen yaptiririz Şahin Tuning (Şahin K ) olmadan elektrik işi olur mu??
yanlis bilmiyorsam bu farlarin icinde silindir seklinde plastikten uretilmis yansiticilar var ve iki ucunda da led var. basindan ve sonundan ledler yaninca boyle guzel bi goruntu ortaya cikiyo ayni sekilde aydinlatma bmw nin angellarinda da kullaniliyo...Led li stop ya.. benim araca chip kolay dizel
bu bmw 5 kasadaki stopların prensibi nasıl?
stoplarini begeniyosun zaten bi de bu stoplarin ledli oldugunu dusun offfHehe Valla benimki makyajlı kasa, ben beğeniyorum stopları. Yurtdışı yaparsam o stoplardan da bulursam onlardan alırım ben
dogru soyluyosun volkan bi ataga kaktik gidiyoruz ama biz olmasak vectra c ciler de hareket yok yavectra c ciler bu günlerde atakta.
Sonra benim adım gazcı oluyostoplarini begeniyosun zaten bi de bu stoplarin ledli oldugunu dusun offf
Sonra benim adım gazcı oluyo