Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben bu işi pro olarak yapıyorum kocaeli golcukte bu işlem anlattıgınız kadar basit birsey degil kullanılan malzemeler pro malzemedir vernik atmadan da farı uzun omurlu olması mumkundur...
en ucuzundan diş macunu al ayda bir defa kendin temizle boşuna para verme:farı suyla yıka diş macununu bulaşık süngerinin yumuşak tarafına yarım ceviz büyüklüğünde sık farın üstünü iyice ov sonra bol suyla yıka kirlendikçe aynı işlemi uygula.
en ucuzundan diş macunu al ayda bir defa kendin temizle boşuna para verme:farı suyla yıka diş macununu bulaşık süngerinin yumuşak tarafına yarım ceviz büyüklüğünde sık farın üstünü iyice ov sonra bol suyla yıka kirlendikçe aynı işlemi uygula.
ben bu işi pro olarak yapıyorum kocaeli golcukte bu işlem anlattıgınız kadar basit birsey degil kullanılan malzemeler pro malzemedir vernik atmadan da farı uzun omurlu olması mumkundur...
valla bu işin pro. kısmı el alışkanlığıdır. öyle ahım şahım bir olay değil açıkcası. öyle olsa ben yapamazdım
far çok sararmış durumdaysa 800 1000 1200 1500 2000 2500 3000 zımpara yapıp üstüne pasta cilasından sonra plastix geçince 2 3 sene birşey olmuyor. bunu defalarca yaptım. far içten kirliyse ona yapılacak tek şey içininde açılıp temizlenmesi.