- Konuyu Başlatan
teşekkürler herkese
74 amper Varta taktırdım bu sabah. hiçbir şekilde azalmıyor artık yol bilgisayarı ışığı
74 amper Varta taktırdım bu sabah. hiçbir şekilde azalmıyor artık yol bilgisayarı ışığı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkürler herkese
Aküm bitmesine yakın böyle şeyler yaşamıştım. Marşa bastıktan sonraki birkaç sn ibrelerde titreme oluyordu. Birkaç gün sonra tamamen bitti zaten, kuvvetle muhtemel aküBenim sinyaller yanarken ekranda titreme oluyor sebep konjektör mi yoksa akü mü?
Dalgalanma mı oluyordu devirde hocam ? İbreler titriyor derken bunu mu kastetmiştiniz ? Zira araç soğukken dalgalanma yaşıyorum ardından uzun yol yapınca veya ısınana kadar sürünce geçiyor dalgalanma.Aküm bitmesine yakın böyle şeyler yaşamıştım. Marşa bastıktan sonraki birkaç sn ibrelerde titreme oluyordu. Birkaç gün sonra tamamen bitti zaten, kuvvetle muhtemel akü
Evet aynen öyle, dalgalanma oluyordu ama birkaç saniyelik. Normal zamanda aracım soğukken böyle bir olay yaşamıyorum.Zaten bunu farkettikten birkaç gün sonra da tamamen bittiDalgalanma mı oluyordu devirde hocam ? İbreler titriyor derken bunu mu kastetmiştiniz ? Zira araç soğukken dalgalanma yaşıyorum ardından uzun yol yapınca veya ısınana kadar sürünce geçiyor dalgalanma.