Vectra c için SAVA lastik nasıl acaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M-DOGRU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şuanda michelin kullanıyorum gayet memnunum

Sava'yı hiç duymadım, kullanan arkadaşım da olmadı. Michelin çok güzel ama pul pul dökülmeler oldu. Şimdi Continental kullanıyorum çok memnunum ama biraz pahalı.

Continental eski arabamda vardı hem pahalı hemde yol gürültüsünü çok fazla içeri veren bir lastik

merhaba bende arasıma sava taktırdım 205/55/r16 belki bizim hatamız ama lastik yanaklarını çok yumuşak iki lastikte ufak temaslarda yarıldı. bende önlere petlas aldım aradaki farka bakıcam ama saki sava iyi değil gibi geldi bana

arkadaşlar lassanın yeni çıkarmış olduğu bir lastik var lastik bakınca ben burdayım diyor michelin çok kaliteli bir marka ama bizim yollara gelmiyor lastik alacaklar lasaaya bir baksın derim.geçenlerde serviste ustada çok beğendi iyi seçmişsin lastiği dedi bilmiyorum artık seçim sizin...

sava mava hikaye sava 6 ay iyi gider sonra başlar cızırtısı.1,5 sene sabredebildim.

mitchellin şehir içindeysen ve otoban normal kara yolu gibi yerlerin dışına çıkmıyorsan bir sıkıntısı olmuyor ama yumuşak lastik artısı yolu iyi kavrıyor iyi tutuyor konforu sessiliği cabası eksisi yılda 2 defa ortalama latikçe patlak lastik yüzünden gidersin bilhassa uzun yol dönüşü ama ne olursa olsun mitchellin güzel lastik..

lastikten taviz vermeye gerek yok bencede ;)

Bence Michelin taktırın, hem kaliteli hem de çok güzel yol tutuşu var.

İlk defa bu markayı duydum, kullanmadan veya en azından test verilerini incelemeden yorum yapmak doğru olmaz.

Geri