Vectra C Için Yardimlarinizi Bekliyorum!!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgur36
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozgur36

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
:alkis: SLM ARKADAŞLAR..HERKEZE İYİ FORUMLAR...BEN VECTRA C HASTASIYIM...ARABAMIN ÜZERİNDA BİR KAÇ DEĞİŞİKLİK YAPIP GTS GÖRÜNÜMÜ VERMEK İSTİYORUM..BU KONUDA BANA YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN CVP VERİRLERSE SEVİNİRİM..FİYAT NE OLUR KAÇA MAL OLUR...:good: :good:

selam vectra gts görünümü vermen için birincisi aracının tamponunu degiştirmen lazım serviste bana ızgarasız boyasız sadece tamponu 500 ytle ye bıraktılar ızgaralar sis farları boya derken 800 ü bulur herhalde.daha sonra ön farları içi siyah olanlarla değiştireceksin.buda herhalde 200 ytl civarı tutar.Tabi arka stoplarında füme renkli gts stopları değilse 130 ytl verip stoplarını da değiştirmiş olursan aracın vectra gts e dönüşür.aracının resmini koyarsan daha iyi yardımcı oluruz.

verdiğin bilgiler için teşekkürler.gerçekten çok yardımcı oldun saol...aşağı yukarı maliyetleri öğrendim...en kısa zamanda resimleri yüklüyücem..tekrar saol..

foto003rq9.jpg
Öncelikle jant ,sonra makyaj işine başla bence.. 2007 ve 2008 yılındaki hali

heyyyyyyt082cl0.jpg

araban gerçekten çok güzel olmuş..allah kazasız belasız kulanmayı nasip etsin...bişey soracağım tamponlardaki ve yan maşbiyelleri çıtaları kaça yaptırdın bir fiyat vermen mümkün mü...ben de boyatmayı düşünüyorum...

Merhaba....

araban gerçekten çok güzel olmuş..allah kazasız belasız kulanmayı nasip etsin...bişey soracağım tamponlardaki ve yan maşbiyelleri çıtaları kaça yaptırdın bir fiyat vermen mümkün mü...ben de boyatmayı düşünüyorum...

İŞTE Bu Soru Harikaa... Bana bu soruyu kimbilir kaç kişi sordu ???? lütfen Dikkat et Araçta Hiç bir ek malzeme yok mevcut olan siyah yerleri araç rengine boya o kadar !!!!!

PARA kopartmak için seni farklı yönlendiriller DİKKAT et izmirde bu çok oldu dedigim gibi araç ım orjinal mevcut yerleri araç rengine boyadım jant ,yay ,zenon,filim ,ve panjur okadar

kimseye kanmayınız bana sormak istedigin herseyi sorabılırsın elimden geleni yaparım saygılar

salih kardeşim ben bişe sorcam izninle... sendeki panjurdan bana bulabilirmiyiz? kaça bulurz??

haklısın uyarın için teşekkürler..böyle yapan çok var..fiyat olarak bişey yazmadın salih kardeş..kaça mal oldu sadece boyatman ekleri...yazarsan makbule geçer..fiyatta bilgi sahibi olurum en azından...

salih kardeşim ben bişe sorcam izninle... sendeki panjurdan bana bulabilirmiyiz? kaça bulurz??
kardes opel egeme sipariş veriyorsun seni sipariş listesine yazıyorlar liste dolunca parcayı getirtiyorlar.ben cuma günü listeye yazıldım parca 177 euro.Ama 2-3 ay sürüyormus parcanın gelmes.

İŞTE Bu Soru Harikaa... Bana bu soruyu kimbilir kaç kişi sordu ???? lütfen Dikkat et Araçta Hiç bir ek malzeme yok mevcut olan siyah yerleri araç rengine boya o kadar !!!!!

PARA kopartmak için seni farklı yönlendiriller DİKKAT et izmirde bu çok oldu dedigim gibi araç ım orjinal mevcut yerleri araç rengine boyadım jant ,yay ,zenon,filim ,ve panjur okadar

kimseye kanmayınız bana sormak istedigin herseyi sorabılırsın elimden geleni yaparım saygılar
real c senin aracın üstündeki yayın markası ve kac cm lik oldugunu söyleyebilirmisin

Geri