istanbulda boyasız araç yokdur kaskonuz yokmu hepsini ondan halledin niye para veriyorsunuz verin auto kinge kaskoların çoğu auto kingle anlaşmalı bizim elimizde mercedes b kasa vardı 3 parça boyayı kaskodan bir parçayıda cepden boyattık aynen çizikden bombelerden v.b dolayı istanbulda bu tip şeyler doğal benimde şerefsizler çamuruluğu çizmişlerdi ikinci günü boyattım kaskodan tamponları ön arka karışık 3-4 defa boyattım adamlar manevra yaparken sürtmüşler herhalde yani istanbulda olur bu tip şeyler kaskoyu neden yapıyoruz..
ama bence sen sat yaşında genç kalbinden hangisi geçiyorsa onu al sanırım astra geçiyor kalbinden onu al yani ben satma diye demiyorum tam aksine aracın temiz olsada sat derdim yaşına orantılı araç al bence benim fikrim sana biraz hantal ve ağır gelir vectra..
aracın çok güzel heleki elegance yani comfortta değil keyif donanım konfor en üst seviyede olan bir araç mercedes bmw de aracının akranları şu anda 40-50 bin tl den aşağı değil ama yaşına orantılı ben genç işi bir araç tavsiye ederim.
ama bence sen sat yaşında genç kalbinden hangisi geçiyorsa onu al sanırım astra geçiyor kalbinden onu al yani ben satma diye demiyorum tam aksine aracın temiz olsada sat derdim yaşına orantılı araç al bence benim fikrim sana biraz hantal ve ağır gelir vectra..
aracın çok güzel heleki elegance yani comfortta değil keyif donanım konfor en üst seviyede olan bir araç mercedes bmw de aracının akranları şu anda 40-50 bin tl den aşağı değil ama yaşına orantılı ben genç işi bir araç tavsiye ederim.