arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce aldığım 2005 model design edition aracımla yaklaşık 500 km yol yaptım.bunun sonucunda izlenimlerim ve buna bağlı olarak tespit ettiğim sorunları yada bulamadığım özellikleri sizinle paylaşmak istedim.bun sorunlara inşallah sizlerle çözüme kavuşturacağımı umuyorum.
genel anlamda beklentilerimi karşılayan bir araç olan vectra c; kasada en bariz sorun:
1- havalandırma yada dijital klima kontrol ünitesini kontrol edememem oldu.yani
bir türlü klima yada havalandırma seçeneğini ekrana getiremem oldu.düğmeye sert ,nazikçe yumuşak şefkatli nasıl bastıysam bir türlü ekrana getiremedim.bazen denk geldiyse de de bu seferde yönlendirmeyi beceremedim.
2-teyp ile ayarlar yapıyorum (özellikle ses ile ilgili )bir türlü hafızaya almıyor.
3-km'sinden midir bilmiyorum(191.000) ama tümseklerden geçtiğimde alttan gacur gucur ses geliyor.:dinle::dinle::dinle:
4-arka kapıdaki hoparlörlere öndeki hoparlörlere gelen yüksek ses bir türlü gelmiyor.(balans vs.ayarlar düzgün)
5-far ayarı yukarı aşağı manuel olmuyor yada böyle bir seçenek var mı?
evet bunlar için bana yardımcı olup yol gösterirseniz sevinirim.
şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
genel anlamda beklentilerimi karşılayan bir araç olan vectra c; kasada en bariz sorun:
1- havalandırma yada dijital klima kontrol ünitesini kontrol edememem oldu.yani
bir türlü klima yada havalandırma seçeneğini ekrana getiremem oldu.düğmeye sert ,nazikçe yumuşak şefkatli nasıl bastıysam bir türlü ekrana getiremedim.bazen denk geldiyse de de bu seferde yönlendirmeyi beceremedim.
2-teyp ile ayarlar yapıyorum (özellikle ses ile ilgili )bir türlü hafızaya almıyor.
3-km'sinden midir bilmiyorum(191.000) ama tümseklerden geçtiğimde alttan gacur gucur ses geliyor.:dinle::dinle::dinle:
4-arka kapıdaki hoparlörlere öndeki hoparlörlere gelen yüksek ses bir türlü gelmiyor.(balans vs.ayarlar düzgün)
5-far ayarı yukarı aşağı manuel olmuyor yada böyle bir seçenek var mı?
evet bunlar için bana yardımcı olup yol gösterirseniz sevinirim.
şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.