Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok iyi fikir verdi bu bana..Olmaz bir şey değil..Gayet kolay olur gibime geliyor..Yeter ki kapı kollarının içinden kabloyu geçirip kilit mekanizmasına bağlamak..Ben de iç kapı kollarınına yaptım aynısını..Dış kapılara da olabilir kilide bağlanabilir ya da iç aydınlatmalara..
Çok iyi fikir verdi bu bana..Olmaz bir şey değil..Gayet kolay olur gibime geliyor..Yeter ki kapı kollarının içinden kabloyu geçirip kilit mekanizmasına bağlamak..Ben de iç kapı kollarınına yaptım aynısını..Dış kapılara da olabilir kilide bağlanabilir ya da iç aydınlatmalara..
Vectra C OPC Line 1.6 konumda paylaşmıştım, incelersen bulabilirsin...Yapımında da şerit ledleri kullandım.. 12V akım ile çalışan ve 3 lü olarak keserek kapı açma kolunun içine yapıştırdım.Yani dışarıdan görünmüyor ledler.. Oradan da küçük bir kablo ile cam açma düğmelerinden elektriğini aldım. Gün ışığı rengini kullandım, sarı olandan..Gayet güzel oldu..
başka bir forum ismi vermek ne kadar doğru olur bilmiyorum ama aydınlatma ile ilgili güzel bilgiler içeren ve bu kapı kolu led aydınlatma işini 3 5 araçta gördüğüm bir forum var isteyen arkadaşlarıma büyüklerime özel mesajdan gönderebilirim linki