arkadaşlar vectra c lerdeki hız sabitleme sorunu devreye girmeme hız artırırken devre dışı kalma sorununu çözdüm.öncelikle sorun sinyal kolunda kolu sökmeniz gerekiyor.
-önce kolu söküyoruz aşağıda resimli olarak ismail bey göstermiş
-kolun arka kısmında bir kapak var onu açın tırnakları var
-ve butonların olduğu kısma kontak spreyini basın düğmelerle oynayarak iyice temasını sağlayın ve hava tutun aynı işlemi tekrar yapın ve söktüğünüz gibi kolu toplayın
kolun sökülmüş hali arka kapağı sökerken 4 tane tırnağı var ondan kurtamanız gerekiyor
burada butonlar görünüyor kontak spreyini iyice sıkabilirsiniz 3 tane buton var
kontak spreyi
daha sonra kolun arka kısmındaki 0 tuşu kontak spreyinden dolayı hafif sertleşmiş olacağından beyaz gres yağını çok çok az kenarlarına sürterek yumuşamasını ve tuşun ses yapmasını önleyebilirsiniz(yağ butonlara ulaşmayacakkadar az olmalı)çok gerekli değil ama isterseniz yapabilirsiniz ben yaptım
en son kolu silip söktüğünüz gibi takabilirsiniz
artık cruise control ü ilk günkü gibi kullanabilirsiniz defalarca denedim hiç bir sorun kalmadı kolay gelsin
-önce kolu söküyoruz aşağıda resimli olarak ismail bey göstermiş
-kolun arka kısmında bir kapak var onu açın tırnakları var
-ve butonların olduğu kısma kontak spreyini basın düğmelerle oynayarak iyice temasını sağlayın ve hava tutun aynı işlemi tekrar yapın ve söktüğünüz gibi kolu toplayın
kolun sökülmüş hali arka kapağı sökerken 4 tane tırnağı var ondan kurtamanız gerekiyor
burada butonlar görünüyor kontak spreyini iyice sıkabilirsiniz 3 tane buton var
kontak spreyi
daha sonra kolun arka kısmındaki 0 tuşu kontak spreyinden dolayı hafif sertleşmiş olacağından beyaz gres yağını çok çok az kenarlarına sürterek yumuşamasını ve tuşun ses yapmasını önleyebilirsiniz(yağ butonlara ulaşmayacakkadar az olmalı)çok gerekli değil ama isterseniz yapabilirsiniz ben yaptım
en son kolu silip söktüğünüz gibi takabilirsiniz
artık cruise control ü ilk günkü gibi kullanabilirsiniz defalarca denedim hiç bir sorun kalmadı kolay gelsin
Son düzenleme: