Vectra C lerde olmayan kapı altı ledler artık benim aracımda var nasıl mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan merdem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İşçilik dahil 100 tl tuttu.Ledler 50 tl.Tüm ledlerin takılması 6 saat sürdü.Kabloların görünmemesi için ustam çok emek harcadı.Ama değdi.

Son düzenleme:
Gece yerler gündüz gibi oluyor göremediğiniz tek bir nokta kalmıyor.Ayrıca kapılar kapalı iken harita okuma lambasına basınca da ledler devreye giriyor ön ve arka koltuklarda tambir ayak aydınlatması görevi görüyor.Gece düşürdüğünüz birşeyi rahat bulabiliyorsunuz.

Son düzenleme:
elektiriği nerden aldınız. hazır devremi kullandınız yoksa direnç felan mı el yapımı yaptınız? 100tl ile iyi kurtarmışsınız

Direk olarak tepe lambasına bağlandı.Koblo üst döşemenin altından kapılara verildi.

teşekkürler

Şu ledi araçlarınıza bulaştırmayın arkadaşlar ya ortada emek var ama iğrenç olmuş bence..

yardımcı olursanız sevınırım

kapı altı ledler hem görüntü hem de yer aydınlatması için çok kullanışlı.Ledler tepe lambasına bağlandı yani kapılar açılınca yanıyor.İnanın akşamları harika bir görüntüsü oluyor.Ayrıca bagaj lambasını iptal edip 60 cm led taktım.

hocam aynısını bende yapmak ıstıyorum.ancak kapı dosemelerını soktum ancak kapıya gelen kablolar soketlı tam olarak nerden cektıgınızı anlatırsanız sevınırım. saygılar

Ben de bu uygulamayı yaptım. tek amacım gece kapıyı açınca bastıgım yeri görebilmekti. kapı icebindeki mevcut lambadan güç aldım. ve sadece kapının en alt kısmında görünmeyen bir noktaya 5 cm kadar led koydum. aydınlatması fazlasıyla yetti. memnunum sadee kapıyı acınca yanıyo :)
araçta led işini sevmiyorum işin aslı beyaz ışıgı sevmiyorum ama bu ihtiyaç doğrulsunda optimum bir fayda sağladım. sizin ki biraz fazla led kullanılmış geldi ama memnunsanız sorun yok güle güle kullanın.

Geri