Hangi KİT'i taktılar: sequente 24 kit mi, Sequent fast mi? Enjeksiyon montajı sırasında motor kapağını deldirdiniz mi?
1600 ytl peşin mi taksit mi?
açıkcası motor kapağını deldilermi bilmiyorum.Ama SEQ 24 taktırdım.Ustam oldukça iyi çıktı ki çok memnunum.Rolantide genelde titreme yaşarlar benim aracımda o da oluşmadı.LPG ye gecişlerde olsun klimayı açtığımda olsun hiç hissetmiyorum.Zaten klima için özel bir sistemi varmış sanırım.Yani klima çalıştığında oluşan yükü karşılayan ayrı bir sistem geliştirmişler.İlk açtığımda rolanti biraz oynuyor ancak 2-3 dakika sonra toparlıyor.Fiyatta 1600 u 5 e böldüler .3000 kilometre yaptım taktıralı hiç bir değişiklik görmedim.(tü tü tü maşallah diyelim)..Fast modelini sonradan araştırdım. SeQ 24 den daha sonra çıkmış sanırım.Ancak SeQ 24 modeli enson 2006 nın ikinci yarısında geliştirilmiş.Yani üreticileri SeQ 24 ü sürekli geliştiriyorlar.Ve de test edip piyasaya sürüyorlar.Ne derler.. en iyisi bildiğin yoldur.Fast modeli de muhakkak iyidir ama denenmiş ve onaylanmış olanı kullanmak daha güven verici diye düşünüyorum.