10000 km de amorti edersin.eğer 10000 km den fazla sende kalacaksa taktır derim.zaten satarken lpg farkı aracın fiyatına biner.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yetkili servisin kartında 60,000 yazıyor. 0*30 yağ kullanılmış. Yağda bir sorun yok, zamanı geldiği için değiştirmem gerekiyor.:good: :good: :good:
+ olarak yağ değişimi 60000 değilde 45000de olmalı, hatta aradan 2 yıl geçmiş geçen yıl kilometre dolmamış olsa bile yaptırman gerekirdi. yani bu araçlarda bakım+ yağ değişimi 15000 km yada 1 yılda oluyor hangisi daha önce gelirse. (1 yıl olayı burnuma birazda olsa kötü kokuyor ama neyse)
Bagaj konusunda bir sıkıntım olmaz, bekar adamız bagaj gerekmez şehir içinde Parayı benzine vermek güzelde aynı paraya 2 kat gezmek varanlattgına göre ve anti lpg ci olarak ben olsam taktırmazdım. o paraya benzın alırım daha iyi cunkı fazlada bınmıyormussun + olarak stepne bagajda cok gıcık duruyor sınır olurum ben öyle işe
Satarken lpg'nin fiyatta zararı olmasında karında çok değilim açıkcası, sattığın kişiye görede değişir tabiEğer arabayı satarken Lpg li olarak daha fazla fiyata satılabiliniyorsa bene taktırmanın bir mahsuru yok.Nasılsa arabayı satarken lpg li olduğu için değerinden daha fazla satıyorsun böylece lpg taktırma parasını buradan çıkartıyorsun.Ödemediğin benzin paralarıda sana kar kalıyor.
Bende böyle düşünüyorum bir yerde, kendimin taktırması daha makul geliyor.yok Alper hocam bizim burdada lpg li araç prim yapmaya başladı kabul ama gene tutulmuyor.
neden insanlar kendileri alıp taktırmak istiyorlar.
en azından ben hep onu göz önünde bulundurdum.
Benim lpg nin güvenliği v.s. konusunda bir çekincem yok, benimki tamamen duygusaldinçer ve mustafa hiç gerek yok bence sen bile değermi diyorsun benzine devam derim,kapalı otoparka giremiyorsun,araç arkasında hali hazırda patlamaya hazır bir tüp olcak,kazada allah göstermesin çok tehlikeli,bunları göze alarak bir daha düşün derim
şeklinde yapacağım , bakımı zaten yaptırmam gerekiyor her şekilde..2- LPG yi taktırıp bakım, işletme uğraşmayıp o şekilde binebilirim.. (biraz riskli geliyor bana)
pastta lpg varmı??? yakında turbodan garıb sesler gelirse şaşırmayok Alper hocam bizim burdada lpg li araç prim yapmaya başladı kabul ama gene tutulmuyor.
neden insanlar kendileri alıp taktırmak istiyorlar.
en azından ben hep onu göz önünde bulundurdum.
hııı acık ve net söylüyorum benzinli araba alırsam gene gene, taktırırım.(spor araç hariç tabiki) ister az yol yapıyım ister fazla
biraz şansa kadere kalmış. abone olanda var taktırıp cıkanda var sanayıden. iyibir ustaya denk gelmen lazımarkadaşlar benim en büyük çekincem LPG li araçlarda sık sık sorun çıkıyormu. sanayi ye abone olmayalım.
pastta lpg varmı??? yakında turbodan garıb sesler gelirse şaşırma
benden demesi sametcim 1 ay önce bu muşterimede aynısını demiştim geçen hafta yanıma geldiçuuuupppp-çuuuuppppp diye ses geliyor sadece .
kafamı bulandırma Musa sende.:hıh:
100.000 km lpg ile giden passat gördüm yahuu
sus sus. şu an bozulmasın dıye dua etmeye başlamıssındırgittiği yere kadar yaa...
benimlemi yaşayacak...
altüstü bi araba salla gitsin