Vectra C mi? 1.6mı? Turbomu? Şakamı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Armada
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
izmite geliyo bi tane Ziya, 206 1.6Turbo incelemek lazım:)

Sadece turbo değil her türlü modifikasyon en rahat Honda'lara yapılabiliyor.Ne parçasını arasan zebille var.

aynen otohaber dergisinden aktarıyorum

üreticiler atmosferik motorları tasarlaken parçaların ömrü,çalışma basıncı ısısını hesaplayıp,parçaları o çalışma şartlarına uygun malzemelerden yapar.bu sebeple motor ayarlarını bozup motorun ömrünü bitirmemek için kesinlikle sonradan turbo montajı yaptırmayın

ayrıca bende turbo ile ciddi bir güç artışı olacağı için sadece bunun pistonlarla krankla vs. parçalarla kalacağını sanmıyorum akslar filan bir sürü parçayıda etkileyecektir ayrıca bakımı ve tamiri biraz masraflı olacağından ileride sorunda çıkartabilir
bu yoruma aynen destek vermek istiyorum.bencede en iyisi orjinal kendisinden turbolu olan araçlar.örneğin benim astram 2.0 turbo ve mükemmel perfomansı var...:o

bence illa kendin sonradan turbo atıcaksan daha basit bi arabayla çalış vectra biraz komplike bi araba sürekl arıza verir birini yaptırırsın diğeri bozulur fazla yüklenmemek lazım

bence o aracı sat git calibra al üstelik orjinal turbolu istediğin kadar yukleyebilirsin yada sırf araca modifiye çalışacam diyosan skyeye arkadaşımızın söylediği gibi honda civic 1.6 vti alırsın o araca istediğin kadar yükleyebiliyorsun.

ayrıca bildiğim kadarıyla forumda bir arkadaşımız vectraA ya modifiye yaptırmıştı yanlış hatırlamıyorsam 06MLR14 plakası vardı 0,9 bar basıyordu 240 bg gibi birşeyler diyordu ama

Geri