Arabalarınızda hiçbir sorun yok ve zararlı bir durum da yok...Böyle olması normal.Bence zafira ve diger modellerde de aynıdır (dizeller hariç) hiçbir anormallik yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar bu arada sabah kontağı çevirdiğinizde pilot konumda biraz bekleyin 30 saniye hemen çalıştırmayın bunu alışkanlık haline getirin çok hatta anormal fazla insan görüyroum bunu hiç yapmıyorlar
ayrıca sabah çalışır çalışmaz gaza basıp gitmeyin bekleyin biraz vakdiniz varsa rolantide 3-4 dakka araba çalışsın kendini bulsun
neler neler görüyorum adam arabayı sabah çalıştırır çalıştırmaz motora gaza abanıyor motor ısınsın diye ne kadar çok zararlı bir şey yazık yaw güzelim arabanın ömrünü yiyor kısaltıyor sonra araba 5 yaşına geldimi aracım gitmiyor bu araç neden yağ yakıyor derler
ben de sana katılıyorum en doğrusu bu . benimki de hemen ısınmaz sabretmek gerek ısındıktan sonrasını düşün bu süre içinde :good:mrb...yalnız opel araç kullanma kitapçığında, aracı ısıtmak için kesinlikle rolantide beklemyin yüksek devirlere çıkmadan hareket halinde motoru ısıtın diyo.ben 3000 deviri hatta 2500 ü geçmeden yola devam ediyorum.97 model vectra b aracımda yağyakma gibi herhangi bi sorunlada karşılaşmadım...bence bekleyerek ısıtmak yanlış.yalnız çalıştırmadan önce tüm ışıkların sönmesini beklemek gerek ve bunda size katılıyorum...