vectra c motor tuning

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmi_63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ahmi_63

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar bende vectra c var arabama motor modifiyesi yapmak istiyorum istediğim güç 140-160 hp arası ne tavsiye edersiniz hava flitresiyle başlamak istiyorum eskisinin içine kablolar gidiyor eskisini çıkarrtığm zaman arıza lambası yanarmı veya başka bir sorun çıkarmı?güç için başka ne yapmalıyım fiyat ne olur?

1- Ad ve soyadını imza kısmına eklemen gerekiyor.
2- Arabanı satacak mısın, ses sistemi mi yapacaksın, motorunu mu kurcalayacaksın bence ona karar ver öncelikle.
3- Performans istiyorum diyorsun, araban 1.6 ve LPG var, bu nasıl bir çelişkidir.
4- Ekonomiyi boşverdim, performans istiyorum diyorsan bu iş mevcut arabanla olmaz.Hem arabaya hem de harcayacağın emeğe ve paraya yazık olur.

bence arabanız dizel ise yazılımla arabanızdan 30 beygir artı alabileceğiniz gibi tork artışıda sağlayabilirsiniz.Çakılı modüllerde var 300-400 ytl civarında

yanlıs arac secımı vectrayla olmaz yazık olur herseye

1.6 Vectradan 140-160 Beygir almak öyle kolay değil sanırım. Çok masraflı olur...Hava filtresindende belki 1-2 beygir alırsın :) 115 beygir yeterli bence.. Bunun içinde chip tuning yaptırabilirsin...

Bu kadarmı??

o motordan 140-160 hp almak imkansıza yakın bişe motoru yeni baştan yaratmak lazım çok çok masaflı olur satıp 2.0 turbosunu almak daha mantıklı olur
ama yinede biz bişeler yapalım kalan sağlar bizimdir dersen
hava filtresi 2-3 hp güç -%4 tork verir
performans son susturucu takarsan bi 4-5 hp alabilrisin spor kat veya kat iptali ile birlikte olursa
chip tuning yaparsan da bi 7-8 hp alırsın
eğer hepsini yaparsan toplam bi 15 hp civarı bi güç alabilirsin
bundan fazlası için motorun yapısıyla oynamak lazım hem çok masraflı olur hemde yakıt tüketimi çok artar
lpg taktırdığınıda düşünerek bunu tavsiye etmem
ne yaparsan yap çok bi performans bekleme o araçtan
en mantıklısı satıp 2.0 turbosunu almak olur
yoruldum yahu :D umarım yazdıklarım yardımcı olur

Geri