vectra c mp3 sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan besbur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
değerli kardeşim dinliyorumda 200 ytl bani başka yollar aramaya itiyor:) olmadı dediğini yapacağım artık

değerli kardeşim dinliyorumda 200 ytl bani başka yollar aramaya itiyor:) olmadı dediğini yapacağım artık

neler düşündüğünü bilmiyorum ama benmde aklıma bindie yol geldi ama bu bluapunkt bu teybin parçasını satmıyorda mutlaka kendisi değiştiriyor.. ben ne çeşit cdler denedim olmadı, bir çok tamirciye gittim olmadı dedim ki arabamdan soğuyacağıma napıyım lanet olsun veriyorum yapın hadi dedim:)) bu arada Samsun merkez mi? ben Havza...

vay hemşerim sana bayağı yakınım vezirköprüde öğretmenim ama samsun asıl memleket bu yıl gidiyoruz inşallah.neyse gökhan kardeşim bu gün normal yani orjinal cd leri de okumadı.yani servis yolu göründü.ama servis de başka yere yaptırıyormuş.yeğenim ilgilenecek bu işle kendisi oto elektronikçi.bakalım kaça patlayacak bu iş bana

vayy gerçekten yakınmışız...:) bende öğretmenim. bu arada servis istanbul a yolluyor orada yapılıyor teyp.. kolay gelsin

sıkıntı işte çarşamba günü baktıracağım,bu arada kayseri plaka senin araç orada mı çalışıyorsun.yaw acaba 40 ytl ye fm transmitter mi alsam acaba ,hatta şöyle sorayım cd30mp3 yerine uyabilen başka teyip varmı ki

sıkıntı işte çarşamba günü baktıracağım,bu arada kayseri plaka senin araç orada mı çalışıyorsun.yaw acaba 40 ytl ye fm transmitter mi alsam acaba ,hatta şöyle sorayım cd30mp3 yerine uyabilen başka teyip varmı ki

transmitter stero değil ve çok kalitesiz ses veriyor. büyük şehirdede frekans sorunu var.. oraya uyacak teypler 1000 ytl civarı...:)) bu arada evet kayseride çalışıyorum

hallettim sonunda canavar gibi oldu maşşallah,fiyat uygun arkadaşlar servisin verdiği fiyatın yarısı(ben yeğenim olduğundan biraz daha uygun yaptırdım).bu sorunu yaşan dostlar mesaj atsın yardımcı olurum.selamlar

Geri