Vectra C nasıl olmuş?? -3- (Yaylarla yeni görünüm)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PRODK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
guzel olmus ilker gule gule kullan ama nasil yapildigini bende anlamadim :)

bence kestırmekten farksız :D biz arkadasın doğanınkılerı kestırdık resmen olumle dalga gecıyoruz su an...bence sizde yay alsaydınız...

arkadaşlar olay tamamen profesyonel. ısıtmadan ve kesmeden.. eğer sistemi merak eden varsa maslak sanayide namiştain amortisör var gidin görün derim.. yaptıran bir çok kişi var memnun olmayan yok.. başta bende olmaz öyle şey dedim ama gayet iyi oldu:)

Nasıl yapıldığını açıklamayacak mısınız peki?Devlet sırrı değil sonuçta?

sır oldu olay. iyi biş ise millet boşa yay almasın 300-400TL verip

sır değil:D yukarıda yazdım maslak sanayi namiştain amortisör.. tam olarak nasıl yaptığını bende bilmiyorum.. bilgi alabilirsin.. google da namiştain yazarak adreslere ulaşabilirsin..

Orj amortisörlerini kesmiştir o zaman.Bu işin yöntemleri belli piyasada; Yay kestirirsin, yayları ısıttırırsın, amortisörleri kestirirsin.Orj parçalar üzerinde ustalar bu şekilde oynayıp alçaltıyor.

Orj amortisörlerini kesmiştir o zaman.Bu işin yöntemleri belli piyasada; Yay kestirirsin, yayları ısıttırırsın, amortisörleri kestirirsin.Orj parçalar üzerinde ustalar bu şekilde oynayıp alçaltıyor.

ustanın bana dediği kesmedim ya da ısıtmadım.. yayları ben sökerek gönderdim yaylar geldiğinde orjinal görünümüyle aynıydı yani kesilmemişti. ısıtılıp ısıtılmadığını anlamak zor ama ısıtılsaydı yayın boyası akardı, işlem gören yayların boyasında sadece çatlamalar vardı..

Geri