Vectra C önden gelen takırtı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zaferus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zaferus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba benim sorunum sanırım çoğu vectraclerde var ama sebebini bulamadım sanırım götürdüğüm ustada yarım:)
arkadaşlar öntaraftan hafif çukur vb erlere girdiğimide sol önden geldiğini sandığım takırtı lakırtı beni çok ürkütüyor...lastiklerim yeni sayılır 93v sert ve güçlü bir lastik amortismanı bu sebeple sanırım biraz zayıf amortisörler ya da rot rotil takımı olabilir mi acaba sanki hafif çukura girince motor beşikte sallanıyor gibi hissediyorum acil yardım ne yapmalıyım.....

yok mu fikri olan

Aynı sorun bendede var rot - rotil değişti fakat ses devam ediyor. Acaba amortisörlermi patlak yada takozlar'mı gidik.

Reno12'de bile bu ses yok. Taşlı yolda stabilize yolda çok takırtılı ses geliyor önden

merhabalar
aynı sorunu ben de yaşadım
iğrenç ötesi sesler geliyordu ön taraftan, artı olarak direksyon da ağırlaşmıştı hafiften
sağolsun ustam adının ne olduğunu bilmediğim v şeklinde bi çift parça değiştirdi, v nin ucunda rot başı vardı. Meğer ön lastik ve diğer bütün teşkilatı tutan parça oymuş, biraz tuzlu oldu ama ses kesildi, araba kendine geldi, direksiyon rahatladı ve ben tekrar arabamı sevmeye başladım. :)

viraj kol lastıklerını degıstırın ses kalmaz

Geri