yok baktım ama ilanlarda yok hep düz kasalardan bar
İlanlara bakmayı bilmiyorsun o zaman sen

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok baktım ama ilanlarda yok hep düz kasalardan bar
Ben 2.2 'yi 2004'ten beri ilk sahibi olarak kullanıyorum. Ben alırken donanımlarda bir fark yoktu. Eğer elegance alıyorsan ve deri koltuk/sunroof varsa araç full oluyor zaten. Dolayısı ile 2.2 ler donanım olarak diğerlerinden aşağı değil. Ancak 2.0 t ve 1.9 cdti gibi motorlar varken 2.2 biraz geri planda kalıyor tabii ki. Ne 1.9 kadar ekonomik ne de 2.0t kadar performanslı. İkisinin arasında bir yerde. Ama ben arabamın gidişinden de tüketiminden de memnunum mesela. Eğer ekonomik olsun dersen 1.9 cdti tercih et, çünkü ekonominin yanında hiç de fena gitmiyor o araba.
Diğer taraftan yukarıda kıyasladıgın iki fotograf arasındaki farklara deginmek gerekirse, ilki 2004 sonrası ve c2' öncesi kasa, diğer fotograf ise 2004 öncesi. 2002 veya 2003. O yüzden sinyalleri turuncu renkli. 2004'te beyaz olduktan sonra ufak bir makyajla karartılmış stop'a geçildi. Benim profil fotografından da gorebilirsin.
yok ustam bunları görmüştüm ama dehsety bi araba da çok para değilmi