vectra c yardım

iyi bir elektrikçi de yapabilir orayı söküp birşeyler yapıyorlar sprey falan sıkıyorlar ama onu kademe ayarında atlama yaparsa yapıyorlardı herhalde bundada işe yarar

the İMAM
'06 elegance

iyi bir elektrikçi de yapabilir orayı söküp birşeyler yapıyorlar sprey falan sıkıyorlar ama onu kademe ayarında atlama yaparsa yapıyorlardı herhalde bundada işe yarar

the İMAM
'06 elegance

evet onu okudum ama dedigin gibi kademe atlama yapıyorsa oluyordu o bunda hiç atlama yok tık tık dönüyor o dügmenin altındada ne menüler varmış hemen yaptırmam lazım yada gözden kaçırdıgımız bir şey var kesin

araban mi var derdin var :D

usta halloldu sorun valla :D

düğme biraz az geçiriyormuş biraz sert basınca sorun halloldu tam yetkili servise gittim az önce kapısından girerken tekrar bastıydım ya çalışıvırdı hemen çıktım sevisten :D

bu arada bi düzeltme yapmak istiyorum yukarıda teyp üazerinde cd30 yazıyor diye yazmıştım daha yeni servse gittigimde baktım cd40 opera yazıyor

sen yine de bi temizlettir istersen anlayan birine teyp de 6 cd alır şarkı listesi falan görünür ekran da kullanuşlıdır yani bilgin olsun....

the İMAM

sen yine de bi temizlettir istersen anlayan birine teyp de 6 cd alır şarkı listesi falan görünür ekran da kullanuşlıdır yani bilgin olsun....

the İMAM

ustalardanda korkuyorum üstad onu yapar başka bi yanını bozar iyice anırıncaya kadar gitsin en iyisi böyle :D

bu arada mp3 çalarmı yoksa sadece track mı çalar

hehe comfortlarda mp3 çalıyor :D 6 cd in 1 cd hesabı :).

Geri