***vectra c***

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgur36
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yaylar hayirli olsun kardesim kazasiz belasiz kullan... yayli fotolari bekliyoruz...;)

arkadaşlar aracıma yay en sonunda taktım eibach 35mm yaylardan çok memnunum yalnız ön taraf arkaya göre biraz yukarıda kaldı sizce bunun nedeni ne olabilr.yay takan arkadaşların bu konuda bilgisi varsa öğrenebilirim..yay haliyle fotoları yüklüycem en kısa zamanda...yukardaki resimler yay takılmamış halindedir...
Hayırlı olsun.benim aractada arka taraf ,ön tarafa göre 1 parmak havada kaldı.cok kafaya takılacak bir şey değil.eichbach yaylı halini merak ettim resimleri bekliyoruz.

arkadaşlar aracıma yay en sonunda taktım eibach 35mm yaylardan çok memnunum yalnız ön taraf arkaya göre biraz yukarıda kaldı sizce bunun nedeni ne olabilr.yay takan arkadaşların bu konuda bilgisi varsa öğrenebilirim..yay haliyle fotoları yüklüycem en kısa zamanda...yukardaki resimler yay takılmamış halindedir...

yay büyük motorlu vectralara göre üretilmişse 1.6 vectranın önü havada kalabilir...

öne 4cm arkaya 3-3.5cm yapsak nasıl sonuç çıkar? ama bu seferde 2 setten de almak lazım:)

Geri