vectra c1'i c2'ye çevirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan can112
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
neticede ikiside vectra. tavsiye etmek yada etmemek değilde senin ne düşündüğün daha önemli.. Ama benim c1 kasa vectram olsa katiyyen c2ye dönüştürmeyi düşünmezdim.

Belki çok eleştiri alabilirim ama bence c1 kasa c2den çok daha kişilikli ve asil duran bir kasa. C2 de bir astraya dönüşüm var; h kasa astradaki beğenilen ve çok satılan çizgiler için vazgeçilen bir karizma var. C1'in beyefendiliği, ağırlığı, asaleti, özgünlüğü sırf satışı artırma kaygısıyla bozulmuş; arabanın ruhuyla oynanmış. Peki neticede noldu?? ellerinde patladı; c1in yanına bile yaklaşamadılar.. vectranın isminide karizmasınıda harcadılar.. insignia da böylece gerek ve şart oldu..

Vectranın vectralığını olanca orjinalliği ile haykırdığı görünümü c1, bence... Ha yok ben arabamı bozacam diyorsan , oda senin haklı kanaatindir.

(fazlamı abarttım:D )
aynen söylediklerine katılıyorum

bence arabani sat degisim icin harcayacagin parayi ustune ekle ve c2 al. bu sekilde daha hesapli olur diye dusunuyorum hem de model yukseltmis olursun ;)

bencede hem değişirsen satarken uğrasıp durursun acaba darbemi kaza mı durup dururken kimse değişmez bence

Geri