vectra c2006

tamam haberdar ederim birde turboları arıza yapıyormu focusları nette baktım fordların turboları çok arıza yapıyormuş neyse pazertesi konuyu aydınlatırım

octavya ya okti dedim kısaca araştırdın netden adamlar baya menmun pasattanda çok ucuz arkadaşımda var ama benzinli içi hemen hemen opel ile aynı genişliğe sahip amadediğim gibi parca sıkıntısı var oktavyalarda

Superb desen olurda vectra varken octavia almam şahsen :) Parça konusunda nasıl sıkıntı varmış anlamadım. vw grup sıkıntı olmaması lazım distribütörleride aynı. Alacaksan onuda Dsg şanzuman alman lazım sorun istemiyorsan pek.
Onun full olanıda vectradan aşağı değildir fiyat olarak.

tamam haberdar ederim birde turboları arıza yapıyormu focusları nette baktım fordların turboları çok arıza yapıyormuş neyse pazertesi konuyu aydınlatırım

O motoru ford+volvo+pejo+citroen kullanıyor pek bir değişiklikleride yok bildiğim kadarı ile, yaygın bir sorununu duymadım

Son düzenleme:
ali suber b güzel fikir otamatik şan . proplem yok diyorlar bi ustamla görüştük dizelde manuelden şaşma diyor dizeldede wv gurubunu öneriyor pejo 407 dedimpek fikrim yok dedi olmassa vectra nın 2bin turbolularına bakacağım burak kullanıyor menmun herhalde yazarsa bi iki satır sevinirim 1,6 motorlar kalkışları biraz ağır ama aracı 2 vitesten sonra harika yalnız baskı balata 60 bin dedimi deyişmesi gerekiyor şu anda benim aracta1,8 baskı balata taktık şimdilik proplem yok

abi 2.0 turbo dan cok memnunum. 2.0 turbo da otomatik secenegi yok ama piyasada 2.0 turbo bulmak zor. sahibinden.com da bi kac tane var o kadar... benim onceden 1.6 vardi onun nasil oldugunu biliyorum. 2.0 turbo ile cok cok fark var. ilk aldigimda sanki bambaska bi araba gibi gelmisti bana. 2.0 turbo yu siddetle tavsiye ederim ama biraz yakitta sorun yasayabilir :D normal kullanimda benim yolbilgisayarinda 10.5 ile 11.5 arasinda degisiyo. basarsam 12.5 falan oluyo :(

iki secenek bıraktık biri opel vectra 2 bin tabi bu arada burağada teşekkür ederim çünkü burak1,6 ile2bin arasındaki farkı çok iyi biliyor burağa güveniyorum diyera arac oktavia1,9 dizel fiyatı38000 tl gönlüm opelden yana inşallah 2bin temiz bir vectra buluruz

Geri