Vectra CDX 2.5 acil yardım!!

IraSCiBLe

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar 96 model bir Vectra CDX 2.5 almak üzereyim.. Ancak kime, özellikle de tanıdığım ustalara soyduysam kesinlikle alma dedi.. Ama ben bunun biraz da V6'nın onları korkutmuş olmasından kaynaklandığını düşünüyorum.. :) Bu yüzden sizin yorumlarınıza ihtiyacım var, özellikle alırken nelerine nerede mutlaka iyice baktırmam gerekir vs.

Ayrıca alır almaz LPG taktıracağım , bu yüzden daha önce CDX V6 ya montaj yapmıs Istanbulda deneyimli LPG ciler önerebilirseniz çok sevinirim... :help:

cdx lerin sıralı sistemde çok iyi gittiğini duymuştum ama yinede yakıt ve vergi açısından bidaha düşünmeniz lazım;tabi bunun bide satması var,zor satılan bir araç hele bide darbe falan varsa çok zor satılır...

vergi 10 yasını gectıgı ıcın makul bı duzeye ınıomus galıbaa...

Yakıt durumuda çok korkutmasın 2.0 ecotec'den biraz daha fazla yakıyor şehir içi şehir dışı aynı yakıyorlar hatta otoban kullanımında daha az yakıyor v6.

işte temiz olup olmadığını nasıl anlayacagız?? yanı spesıfık olarak surasına mutlaka alırken baktır dıyebılecegınız bır yer var mı???

serviste tech 2 ye bağlat.Ne gibi sorunu varsa söylerler.Tanıdığın iyi bir koportacıya da göster kazası falan var mı ona baktır.

bencede almamalısın. işçiliği çok agır koyar sana. örneğin
-bujı kablosu ıcın 2 saatlık bır ıscılık surer emme manıfoldu sökulmesı gerek bujiler ona keza
- marş dınamosu ıcın komple eksoz sökulecek sağ akıs ve yavru akıs komple sökulecek ve marş dınamosu ancak o zaman cıkarılacak
-helekı tırger kayısı var daha onu hıc sorma
-vs.....
bu arada yaptıgın hız kadar suspansıyondan guven alamazsın çunkı çok suratlı

bence de alma gerim lpg içinde omega 2.5 v6 ya bağlattıklarını ve çok sorun yaşadıklarını duymuştum yine de iyi düşün...

cdx'in 2000-2001 modelini al.hem 2000 motor hemde full bir araba. Bende 2001 model var çok memnunum. Ama tech 2 ye bağlat arabada sorun olmasın.Çalışmayan elektronik aksamda olmasın.km yede bak fazla olmazsa daha iyi olur. Ben motor öğretmeniyim.sıralı sistem lpg taktırdım (lavato) 1,5 yıldır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. 24.01.2008 itibarıyla km de lpg de 170,benzinde 290 ytl şehir içi yakıyor.

Geri