Vectra CDX 2.5 acil yardım!!

İstanbul Anadolu yakası Bostancı'da OPEL TEAM SERVİCE var.Sitemizin ana sponsoru..Satın almak istediğin otomobili orada gösterebilirsin

0216 574 58 22 ve 24

Opelim.net üyesi olduğunuda hatırlatmanın faydası olacaktır

gaz ustası tavsiyesi

Arkadaşlar 96 model bir Vectra CDX 2.5 almak üzereyim.. Ancak kime, özellikle de tanıdığım ustalara soyduysam kesinlikle alma dedi.. Ama ben bunun biraz da V6'nın onları korkutmuş olmasından kaynaklandığını düşünüyorum.. :) Bu yüzden sizin yorumlarınıza ihtiyacım var, özellikle alırken nelerine nerede mutlaka iyice baktırmam gerekir vs.

Ayrıca alır almaz LPG taktıracağım , bu yüzden daha önce CDX V6 ya montaj yapmıs Istanbulda deneyimli LPG ciler önerebilirseniz çok sevinirim... :help:

LPG taktıracaksan sefaköyde hedef otogaz var adamlar hem karbüratörlü araçlar için kendileri üretim yapıyorlar hemde gaz konusunda lider firmaların türkiye mümessilleri ayrıca uygulama yaptıkları araçlar genelde büyük motorlu araçlar. o nedenle sitemlerde çıkan sorunlarla daha haşırneşirler bu nedenlede sorunlu takma problemi asimile edilmiş durumda. bende 2.0 16 astra coupe vardı. (GSI 136 ps) ona brc taktırdım. şimdi vectra sportline aldım 2.5 v6 onada taktırıcam ben memnun kaldım. kesinlikle tavsiye ederim.

formu karıştırırken buldumm...ben 10 yıldır kullanıyorummm....arab.aya bindiğini hisedersin.....mükemmmelll.....alllllll kaçırmaaaa....

bence alma. çok masraf çıkarır. birde onların motor acayip karışık.

97 yılından berı bende formu karıstırıken okudum yazıdıgın yazıyı araba guzeldır konfor surat guvenılırken her acıdan cok ıyıdır araba tıcaretı yapmıyorsan alma bıneceksen al birde lpg ye gelınce de ben hıc lpg taktırmadım ecotec akllı motor zaten o sıtede 2000 motorlar 1,6 motorlar gelsınler beraber benzın yakma yarısına gırelım kım daha az yakıyor temızse al guzel kardesım 8 sn yde hatta 7,25 lerde 0 -100 un tadını cıkart ekonomı gıdeceksende 2,000 devırı gecme rahatına bak

arkadaşım bende vectra alırken epey düşünmüşdüm cdx leri ama masrafları agır diye kime sorsam tavsiye etmedi...gittim 2001 vectra 1.8 elegance aldım,kafam rahat biniyorum,şehir içi 140 yakmıyo lpg de,özellik olarakda dcx leri aratmaz,hız sabitlemesinden tut dijital klimasına varana kadar var...karar senin.

Geri