İzmir'den katılıyorum arkadaşlar, İlk aracım Opel, ve bundan çok mutluyum. Ancak bazı sorunlarım var ve dilerim buradan bu konu hakkında yetkin arkadaşlardan yardım alabilirim aracım hakkında. Problemim şu; Vectra 2001 cdx aracım ve otomatik vites, kısa bir zaman önce aldım ve yaptığım bazı masraflar dışında ve canımı sıkan kalan tek sorunum dışında çok memnunum. Arkadaşlar, aracım her zaman değil ama bazen kısa süreli duruşlarda ve dur-kalklarda stop ediyor. İzmir'de iki servise gittim ancak, isim vermem doğru olmaz isteyen arkadaş olursa mail yoluyla kendilerine bu servislerin isimlerini verebilirim. defalarca bilgisayara soktular bir şey yok diyorlar. Bir arkadaşımın tavsyesiyle tanıdığı bir ustaya götürdüm. Rolanti ayarlacısı kirlenmiştir dedi ve çıkarıp temizledi. Nispeten daha iyi oldu ancak yine stop etme durumu ortadan kalkmadı. Ve stop ettikten sonra kontağı çevirdiğimde hemen marş almıyor, 2. ya da 3. de marş alıyor ve çalışıyor. Rolanti ayarlayıcısı daha önce değişmiş ve orijinal değil yan sanayiyle değişmiş. Acaba sorun Rolanti ayarlayıcısında mı, yoksa başka bir şeyden dolayı mı bu şekilde oluyor. Yardımcı olan beni konu hakkında bilgilendiren bütün arkadaşlara simdiden teşekkür ederim Sevgiyle kalın.