İlk aracım, korkularım ve meraklarım

1. seçenekte servis sıkıntınızı çözecektir. rot ayarı ile de alakalı olabilir. herhangi bir rot-balans ustasına gösterebilirsiniz.
2. seçenekte aracınız 1.2 evet motoru küçük dik bayırlarda sizi zorlayacaktır. kalkarken nasıl rahat kaldırabiliyorsanız öyle kaldırın aracı. araca zulmetmenin anlamı yok.
3. seçenek ise shift uygulamasını düz yolda uygularsanız yakıt ekonomisi anlamında size yardımcı olur. malum araç düşük devirde seyretmeli gibi bir gereksinim ortaya çıkıyor shitf ile. bayır çıkarken onu dikkate almayın çünkü çıkamazsınız :D malum araç küçük motorlu bayır çıkarken gaza asılacaksınız şişmesin diye.

aracınızı güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin.

ankara da yetkili servise gideceksen, her birini tektek incele en az şikayet hangisindeyse ona git

Tekrar merhaba arkadaşlar,

İlk konumu açalı hemen hemen 5 ay geçti. Öncelikle cevap verip ilgilenen herkese teşekkür ediyorum.

İlk konumdaki sorularım ile ilgili olarak direksiyon yamukluğunu, aracı devirli kullanamama sorunumu halletmiş bulunmaktayım. Ancak ufak tefek yeni sorunlar ve yıllık bakım için (garantili araç, 6800 km'deyim.) Şubat ayında yetkili servise gideceğim.

Servis önerilerinizi, serviste yapmam gereken tavsiyelerinizi rica ediyorum.

Madde madde vaktinizi almak istemiyorum ama ücretsiz mi yağ vb. değişimler yapılacak yoksa kaç TL'sına, hangi hizmetleri alacağım bilgi verebilir misiniz ?

Aracınızda hiçbir sıkıntı yok. Benim araçta aldığımda direksiyon 1-2mm eğri duruyordu ve hala aynı. İp gibi istiyorsanız serviste 5 dakikada rot ayarı yaparlar. Diğer şeyler normal. Güle güle kullanın.

S4 Mini'den Tapatalk ile Gönderildi.

Merhaba. Bakım yılda bir yada 15000 de bir yapılır. Araç garantili olduğu için yetkili servise gidin. Sizin birşey takip ya da önerinize gerek yok zaten servise sokmazlar. Fiyat olarak ilk bakım için telefon açıp sorun derim. Yani aracı teslim edince bekliyceksiniz okadar.

S4 Mini'den Tapatalk ile Gönderildi.

28.500 ucuzmu ?

Öncelikle donanımı, kalitesi ve fiyatı bakımından benimde aklımda olan bu güzel aracı, ekstralı olarak bu fiyata almanıza çok sevindim.
Sorunlarla ilgili birşey yazmayacağım, hallettim demişsiniz.
Allah yardımcınız olsun. Size bir tavsiyem olsun; Araçta tık ses duyduğunuz an servise gidin, garantili üründür eşşek gibi yapacaklar. Kafanıza hiçbirşey takmayın.
Allah kaza bela vermesin, güle güle binin :)

Öncelikle donanımı, kalitesi ve fiyatı bakımından benimde aklımda olan bu güzel aracı, ekstralı olarak bu fiyata almanıza çok sevindim.
Sorunlarla ilgili birşey yazmayacağım, hallettim demişsiniz.
Allah yardımcınız olsun. Size bir tavsiyem olsun; Araçta tık ses duyduğunuz an servise gidin, garantili üründür eşşek gibi yapacaklar. Kafanıza hiçbirşey takmayın.
Allah kaza bela vermesin, güle güle binin :)

Allah razı olsun Ahmet Bey.

Önden baktığınızda motorun arka ve biraz aşağı tarafından kağıt kağıda sürtercesine bir ses gelmeye başladı bugün. Bu hafta muhtemelen onun için servisi ziyaret edeceğim.

Geri