vEctra comfort 1.6 16V B2 orj.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
araçcın çok temiz Allah kazadan beladan korusun bana versene bi günlüğüne vesikalık çekinem:)

Hemşerim araban çok güzel.trabzonun neresindensin?ben çaykaralıyım:)

olmazzz
17 yıldız 205 50 17

ben merkezdenim hemşo..

çok sağolun arkadaşlar sizce siyah jant nasıl olur bu canavara?

bence kapı kollarına hiç elleme siyah kalsın.
araban b2 tamponlar fln komple beyaz oldugundan bencede göbegi siyah ofset kısmı krom bi jant bakardım aliminyum jant pek göstermez bence senin arabayı bide biraz ofsetli jant seç derim keskin,ava,tsw nin bazı modelleri hoş olur. siyah jant bide açık bi film çektirdinmi kontrans oluşturur.

edit:bide şu plakalıkları sök yaw silikon+çift taraflı bantla yapıştır direk

Son düzenleme:
bence kapı kollarına hiç elleme siyah kalsın.
araban b2 tamponlar fln komple beyaz oldugundan bencede göbegi siyah ofset kısmı krom bi jant bakardım aliminyum jant pek göstermez bence senin arabayı bide biraz ofsetli jant seç derim keskin,ava,tsw nin bazı modelleri hoş olur. siyah jant bide açık bi film çektirdinmi kontrans oluşturur.

edit:bide şu plakalıkları sök yaw silikon+çift taraflı bantla yapıştır direk

ya haklısın plakalıkları sökcem ama memleketimin plakalığı olduğu için kıyamıyorum..trabzondaki opel servisinin plakalığı onlar:) ama kıysamda nasıl yapılcağını bilmiyorum aslında.. tarif etcek biri varmı?

plakanın arkasında plakalıgı tampona tutturan 2 tane vida war önce o plakayı plakalıktan ayır. sonrada o viaları söküp plakalıktan kurtul ben blakanın çerçevesini kesmiştim ama pişman oldum bence kenarlardaki siyah çerçeveyi tinerle sökmeyi dene yada beyaz bant çek

plakanın arkasında orta kısma uzunca bi çift taraflı bat koy plakanında çevresine bi silikon çek ki çift taraflı bant ıslanmasın bi daha kolay kolay düşmez plakan hemde daha güzel görünür

Geri