vectra comfort 1.6 nın cdx e dönüşü.

bluefear53 aynen öyle. ben orjinal su deposu+ fıskıyeler+hortumlar+elektrik bağlantı soketleri ile aldım.
tamponu söktüm öncelikle üzerindeki su deposunu söktüm. ve aldığım depoyu taktım,yeni depo ebat olarak söktüğümün 3 katı nerdeyse fakat sıkıntı yok. bağlantı yerleri tam oturuyor. bu yeni depo üzerinde 2 adet motor var biri cam diğeride farlar için olan. ben sadece farlar için olan motorun elektrik bağlantısını yaptım. tamponda fıskıyeleri takmak için orjinal olarak bağlantı yerlerini koymuşlar zaten. delinecek yerleri işaretlemişler ben sadece deldim ve hortum geçişlerini yaptım olay bu kadar.

ilk önce takarmıyım diye düşündüm ve servise gittim ,benden bunları takmak içi 200 tl ücret istediler. bende kızdım eve gidip kendim yaptım. elinden iş gelenler rahatlıkla yapabilir. adamlar zaten bütün bağlantı yerlerini koymuşlar.

ethem abı sagol bılgı verdıgın ıcın vectra cdx cıkması bulabılıyo astra g cdx pek yok bulunma şansi olsa bende takardım zenon var farlar kırlendımı gorus acısı azalıyo guzel olmus abi

Güneşlikler de güzel olmuş.

Fiyatı ne kadar yazabilirmisin.

güneşlikleri 70 tl ye aldım.

far yıkama sisteminin araç üzerinde kablo bağlantı soketleri varmı yoksa sen kablo mu çekip bağladın.
dscn069bu6.jpg

ethem bey kalorifer kanalları üzerindeki ahşap görünümünü nasıl yaptınız?

elektrik bağlantısın da bişe yok,sileceklerin kablosu aynı yine .sadece far yıkama motorunun kablosunu ayrı bağlayacaksınız.isterseniz onuda normal silecek motoruna bağlayabilirsiniz. sadece suya her basışınızda farlarıda yıkar oda suyun daha çabuk bitmesine sebep olur.

Son düzenleme:
ahşap görünümü ben yapmadım aldığımda vardı. fakat aksesuarcılarda satılıyor takımına 150 tl diyorlar.

güzel olmuş,güle güle kullan...

arkadaşlar birde bu resimdeki panjurdan bulursam çok güzel olacak..

resimdeki panjuru paintte yerleştirdim kes yapıştır olarak bayağı uğraştım ama orjinal gibi oturttum.

Ekli dosyalar

• paint panjur.webp
    paint panjur.webp
    57.3 KB · Görüntüleme: 68
Geri