vectra gt 93 model

aracının sorunları varsa bilemem tabi yada performans arıyorsan ama sorunsuzsa neden değiştirmek istiyorsun gt ile gt nin tek artısı aracına oranla bir airbag dir onun dışında senin aracının donanımının gt ye oranla çok daha yüksek olması lazım ayrıca konfor lüks eşiğide gt ye göre aracında yüksek olması lazım..

rover 6.20 kullandığım için merak ettim yanlış anlama epey rahat konforlu sürüşü keyifli kalite eşiğide yüksek bir araç kalite eşiği bmw ye denkdir işçilik olarak..

gt nın aracıma oranla bi airbag fazlası yok aksıne 1 tane eksıgı var. rover da surucu + yolcu varken gt de sadece surucu var. performans olarak rover turbolu 200 beygır yanı performans olarakta bi artım olmıcak kayıp olacak + rover ın motoru sanzumanı turbosu kopmle ıngıltereden geldı sıfırlandı. konfor donanım vs sayarsak zaten rover her acıdan üstün ancak takas dusunme sebebı mersın de okuyorum ve mersın de rover servısı veya rover dan anlayan bi usta yok maalesef sorun bu

roverın özel bir ustaya ihtiyacı yok ki senin aracındaki motor zaten honda accord motoru değilmi hatta pek çok aksam hondayla aynı olması lazım..

620si ler accord motorlu turbo versıyonlar rover ın urettıgı k serisinin turbolu versiyonu turbo olanları t serisi diye gecer

o motoru roverı yapmış çünkü benim bildiğim rover motor üretimini kesmişdi ve motorlarını hondadan alıyordu mesela 200 serisindede civic motorları var diye biliyorum yanlışım yoksa..

400 serisinin bazıları honda civic,620si lerde accord,216 coupelerın bazılarında crx motoru var.. öte yandan 2000 den sonra 2005 yılına kadar uretılen rover 25 ve 45 lerde dahi rover motoru kullanıldı. 99 da uretılmeye baslanıp 2000 de cıkan rover ın amıral gemısı olan 75 modelınde bmw motoru kullanıldı

o 75 ler şahane zaten çok güzel araba yavru jaguar yapmışlar tasarımını stype ın ufağı olmuş onu biliyordum bmw motoru kullanıldığını o zaman hayırlısı olsun yasin hangisi senin için iyiyse artık karar senin :) bu arada bence mgf hastasıyım bilirsin oda rover ondada honda motoru varmış galiba..

tesekkurler.75 ler gercekten harıka araclar içine binince inesi gelmıyo ınsanın. mgf lerde guzeldir ondarda da 1.8 145 beygırlık vvc rover motor var hondayla ortak olabilir hondanın vti lara benzer degısken subap zamanlamalı bı motor

Rover çok çürük araba 200 turbolar hele bilgine.Airbagin kurtaracagı gibi değil

Geri