Vectra GT Far Boyama

Maşallah aracın çok güzel. çokta güzel olmuş. star opelde mi yaptırıyorsun aracını?

Maşallah..Araç da kendini gösteriyor zaten..CDX farı olsaymış diyeceğim ama biraz tuzlu onlar da..Velhasıl emek vermişsiniz..Siyah gri kombine olmuş..Bence gayet iyi..Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..
Çok teşekkür ederim kardeşim.CDX farı almıştım aslında ama otomatik ayar için lastiklerde sensörleri varmış sanırım.Onlar olmayınca bir espirisi olmaz dediler.Şimdilik böyle kullanıyoruz bakalım :D

Çok teşekkür ederim kardeşim.CDX farı almıştım aslında ama otomatik ayar için lastiklerde sensörleri varmış sanırım.Onlar olmayınca bir espirisi olmaz dediler.Şimdilik böyle kullanıyoruz bakalım :D

Haklısın Abi..Böyle de güzel çünkü araba araba yani :rakir:

Komşu araç gayet güzel olmuş gelip gecerken görüyorum :)

Öndeki logo ve krom çerçeve de siyah kaplansa ara simsiyah dursa nasıl olur acaba. Farsız fotosu gibi :)

Komşu araç gayet güzel olmuş gelip gecerken görüyorum :)

Öndeki logo ve krom çerçeve de siyah kaplansa ara simsiyah dursa nasıl olur acaba. Farsız fotosu gibi :)

Eyvallah komşum.Öndeki panjurun rengi atmıştı nikelajlı ile değiştirdim.Keşke o zaman aklıma getirseydin denerdik :) Neyse photoshop sağolsun deneriz bakalım.Bu arada arabayı mı değiştirdin kardeş?

Eyvallah komşum.Öndeki panjurun rengi atmıştı nikelajlı ile değiştirdim.Keşke o zaman aklıma getirseydin denerdik :) Neyse photoshop sağolsun deneriz bakalım.Bu arada arabayı mı değiştirdin kardeş?

3-5 lira verip mat siyah ya da karbon folyo alıp kendinde yapabilirsin. Geri dönüşü kolay olan ufak değişiklikler bunlar :)

Evet abi vectra aldık. Dün senin araç Ender oto kuaförün önünde duruyordu.

Geri