Vectra GT nasıl olmuş? bi bakın lütfen :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alperd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
alper abi çok yakışmış valla dehşet duruo çok beyendim kazasız belasız

hayırlı olsun güzel olmuş ama artık al bi takım yay suna çamurlukla lastik arası mesafe göz zevkimizi bozuyor:)

:) yok yenercim kanıma girme benim gözüme o mesafe henüz takılmıyor takılsa 300 YTL daha gidecek malum :) konilerle ince yanak bir olunca zaten şehir içi yavaş gidiyorum kasislerde ses yaptığı için üstüne bide alçaltırsam tümseklerde iner aracı ittirerek geçiririm herhalde :D :D :D

sağolun arkadaşlar daha iyisi sizin olsun.
cümleten kazasız belasız...

:) yok yenercim kanıma girme benim gözüme o mesafe henüz takılmıyor takılsa 300 YTL daha gidecek malum :) konilerle ince yanak bir olunca zaten şehir içi yavaş gidiyorum kasislerde ses yaptığı için üstüne bide alçaltırsam tümseklerde iner aracı ittirerek geçiririm herhalde :D :D :D

bakarsın yakında ben sökerim benim yayları satılma durumu var arabanın o zaman sana indirimli bir fiyatla veririm:) kasisleri dert etme asıl yollar süpriz çukurlarla dolu sağa sola bakmaya gelmio:)

güzel olmuş ;)

bakarsın yakında ben sökerim benim yayları satılma durumu var arabanın o zaman sana indirimli bir fiyatla veririm:) kasisleri dert etme asıl yollar süpriz çukurlarla dolu sağa sola bakmaya gelmio:)

walla izmir'de çukurlar felaket (hendek desek yeridir). şuan yay düşünmüyorum görüntü olarak doymuş durumdayım :) yalnız hasankara7223 adlı bi arkadaş vardı aracını alçaltmak için GT yayı arıyordu o belki alabilir daha uygun olur Vogtland'lar.
bu arada hayırdır yaa aracını satıyo musun talip mi çıktı yoksa sen mi karar verdin??
selamlar..

Son düzenleme:
eee hani bu arabanın flimleri camlara çeksen bence biraz daha hos olurdu
kasazı belasızz kullan aracın maşallah güzelmiş

Geri