Vectra Jant Yardımı (ACİL)

17'' benim için en güzelidir.. Ofsetinide ne kadar büyük istersen o kadar küçük jant seçmelisin ...

üye arvişi konusu adı altında tanıtım yapınız yoksa konuya kilit konulacak ..

bende 18 '' vardı, arkaya 235 lastik takmışlar yolcu ufacık çukurda sürtme yapıyordu, sonunda lastiklerden birini kestim, kullandığım yollar çok bozuk olduğu için değiştirmek zorunda kaldım, 16 gt jantları taktım, konfor arttı ama büyük lastiklerdeki yol tutuşu yok bazen arıyorum 18 leri,

235 i de alır vectra b ama jantın et si fazlaydı heralde ofseti arkadaşta var 235 ama et40 sorun yaşamadı bende de 225 de bile sürtme oldu et den :D

aynen el işçiliği .)

terimleri pek bilmiyorum ama et diye bahsettiğin yanak ölçüsü ise 235 - 40 yanaktı sürtme yapan lastikler.
et jantta olur lastikte olmaz... googleda arat bir bak çizimli olursa daha iyi anlarsın... lastik ölçüsü ile sürtmenin alakası çok daha azdır... asıl önemli olan jantların et değeri ve genişliğidir...

et dediğin jantın ofseti heralde ben mam7 18" takacam ofsetsiz. 215 40 18 lastik düşünuom bi de

Son düzenleme:
yaw bu ofset ve et hakkında bilgi malabileceğimiz bir yer ya da bir link var mı arkadaşlar yada vakit ayırıp anlatacak. Ben hiç bişey anlamıyom valla sözlerinizden. Doktor reçetesi gibi valla :)

Geri