Aracim son zamanlarda asiri hararet yapmaya basladi. Hava sicakken inanin klimayi dahi acamiyorum. Birde yokus yukari cikarken ayni sekilde hararet gostergesi 100 C yukari cikmaya basliyor. Radyatoru temizlettim , termostata baktirdim, kafanin contasi saglam. Artik ne yapacagimi bilemiyorum. Eger ayni sorunla karsilasan varsa lutfen konu hakkinda biraz yardimci olsun. Servise gittigimde dedilerki aracinin motoru kucuk kaliyor sasiye gore.
Arac Opel Vectra 1.7 TDI 83 beygir
agarligi: 1420 KG.
Ama ben ayni dusuncede degilim, eger oyle olsaydi fabrikasinda bu sekilde cikmazdi, oopel muhendisleri o kadar mi s.laklardi boyle bir arabaya bu kadar kucuk motor koyacaklar. Birde ustune usluk klimasi da var. Neyse bana konu hakkinda yardim edebilecek varsa, goruslerini yazmalarini rica ediyorum.
Simdiden degerli gorusleriniz icin tesekkur ederim.:good:
Arac Opel Vectra 1.7 TDI 83 beygir
agarligi: 1420 KG.
Ama ben ayni dusuncede degilim, eger oyle olsaydi fabrikasinda bu sekilde cikmazdi, oopel muhendisleri o kadar mi s.laklardi boyle bir arabaya bu kadar kucuk motor koyacaklar. Birde ustune usluk klimasi da var. Neyse bana konu hakkinda yardim edebilecek varsa, goruslerini yazmalarini rica ediyorum.
Simdiden degerli gorusleriniz icin tesekkur ederim.:good:
Son düzenleme: