al bir calibra turbo 350 hp lere getir gazla ne işin var bu makinayla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
al bir calibra turbo 350 hp lere getir gazla ne işin var bu makinayla
aynen abi piyasada çok temiz bir iki turbo var 20-22 TL arası 6-7 de harcanır motoru güçlendirmeye al sana yer uçağıKarizman da 1500 olur :sulanma:.
aynen abi piyasada çok temiz bir iki turbo var 20-22 TL arası 6-7 de harcanır motoru güçlendirmeye al sana yer uçağı
bunu ben çok araştırdım. babam vectra b gt'yi büyük diye kullanamıyor daha ufak bişe almak istiyor. gt'yi satıp babama ufak bir araç, kendime de calibra alacaktım. ama bazı yedek parçaların çıkmasının dahi bulunmadığı yönünde çok fazla duyum aldım. sonuç: gt'ye kameralı park sensörü ile babamın sorunun bi nebze olsun çözdüm, kendim binerkende lpg'yi devredışı bırakıp benzinle kullanıyorum. şu an mutluyuz
Kazalı siyah 2.8 GTS de fena değilmiş ama Serdar'ın dediği gibi önden kazası olması düşündürüyor. Airbag falan açmış olması muhtemel, farları değiştiğine göre.
bunu ben çok araştırdım. babam vectra b gt'yi büyük diye kullanamıyor daha ufak bişe almak istiyor. gt'yi satıp babama ufak bir araç, kendime de calibra alacaktım. ama bazı yedek parçaların çıkmasının dahi bulunmadığı yönünde çok fazla duyum aldım. sonuç: gt'ye kameralı park sensörü ile babamın sorunun bi nebze olsun çözdüm, kendim binerkende lpg'yi devredışı bırakıp benzinle kullanıyorum. şu an mutluyuz