Vectra Sport 2001

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaPriSs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kazasız belasız çok güzel araç benimde sahip olmak istediğim araçlardan biri gerçekten ama kısmet olmadı. Yakıtı fazla herhalde onun için LPG taktırıyorsunuz, bence taktırmışken kaliteli bir kit taktırınki başınız ağrımasın ileride.

Önerdiğiniz Verimli bi marka var mı LGP konusunda ?

Kanka sen bari yapma :D adı üzerinde GT spoiler :kop:

yok ben GT diye belirtirken herkesin aklında aynı rüzgarlık canlansın diye söylemiştim. işin ilginci ya benim gördüğüm 2001 kullanıcıları hep sonradan rüzgarlık taktırdılar 2000 modellerde yok yada 2001'in belli bir döneminden sonra rüzgarlık eklediler.

sende biliyorsun ki GT Türkiye için özel bir araçtır. TR dışında satışı yoktur...

yok ben GT diye belirtirken herkesin aklında aynı rüzgarlık canlansın diye söylemiştim. işin ilginci ya benim gördüğüm 2001 kullanıcıları hep sonradan rüzgarlık taktırdılar 2000 modellerde yok yada 2001'in belli bir döneminden sonra rüzgarlık eklediler.

sende biliyorsun ki GT Türkiye için özel bir araçtır. TR dışında satışı yoktur...

Haklısın kardeşim o konuda piyasa hep saman rüzgarlık doldu :) 2001 kullanıcııyım ama ben taktırmayacağım :) sen nigar ı asıl 2 ay sonra gör türkiyede eşi olmayacak ki şimdi bile eşi yok artık :) zender tamponun siparişini verdik opel almanya ya takınca tam anlamıyla yeni nigar ı görücüye çıkartacağım :D

Geri