Benim 96 Astra F vardı tavanı sarktı, bildiğim ve güvendiğim bir döşemeci ustası vardı ve o na bittim yaptırdım. Mersin'de olsan tarif ederim çok uygun fiyata orijinal gibi yapıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaslar aslında değiştirmeyi düşünmüyordum ama dün yağmurdan sonra arabaya bindim ve baktım sol ön kapının üst tarafı şoför koltuğu filan hep ıslak. Büyük ihtimalle su kanalları tıkalı ve ordan içeri hep su almış ki Allah'tan cam modüllerinin oraya sızmamış. Kanalların açılması içinde sunroof'un sökülmesi gerekiyor sanırım. Hazır o şekilde olmuşken tavanı komple değiştirmek en iyisi sanırım. Önemli olan şimdi Ankara'da güvenilir işçiliği sağlam bir döşeme ustası bulmak.
Arkadaşlar kafayi yiyeceğim artık. Yaklaşık bir ay önce tavanı komple yaptırdım sunroof söküldü tavan komple değişti. Tuzlu bir fiyatı oldu eyvallahta şimdi yine su alıyor içeriye. Bu sefer sunrooftan giriyor içeriye. Lastikleri yeni değişti birde. Tahliye yerleride açıldı. Bıktım artık bunlarla uğraşmaktan