vectra

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BAYBARS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SİZCE HANGİSİ?

• 1997 MODEL VECTRA

Oy: 42 50.0%
  • 2007 MODEL MEGAN

Oy: 42 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    84
ncap e giren megane ile türkiyede satılan megane aynı değil

ncape giren megan 1.kalite malzemeden saçdan üretilen halis mulis fransız dolu olan megan

türkiyede üretilen bursa yapımı yada her nerde üretliyorsa kalitesiz malzemeden üretilen megan

kısaca fransız renault ile türk renault nun ne işçilik kalitesi ne parça kalitesi bir..

bu gün yollarda giden orjinal fransadan ithal edilen clio yada 19 hb ler olur bakınız hayla taş gibidir tıkır tıkır çalışır ne pas ne çürük vardır

eski türk renault 19 cliolara bakın sağlam bulabilirseniz tabii hepsi pas çürük içindedir her yeri dökülmüşdür takur tukur sesler gelir..

Kıyasın amacı ve hikayesi nedir onu bilmediğim için kendim uyduruyorum. İkisinden birini seçmek zorunda olsam 2007 Megane'ı seçerdim. Sonra hemen satıp Vectra C (veya tercihe göre B2 alınıp üste para arttırılabilir) alırdım :)

Kıyasın amacı ve hikayesi nedir onu bilmediğim için kendim uyduruyorum. İkisinden birini seçmek zorunda olsam 2007 Megane'ı seçerdim. Sonra hemen satıp Vectra C (veya tercihe göre B2 alınıp üste para arttırılabilir) alırdım :)

B2 Alırdın üstüne parada artardı artan paraylada gider race motor alırdın bir taşda iki kuş :D :D

arasında 10 yıl olsa bıle 97 vectra kadar megan 2 nın o kadar ozellık yok ben cok kullandım dayımın meganını vectra kadar yolda konforlu degıl ayrıca saglamlık bakımındanda kıyaslanamaz vectrayla

97 vectra'yı satacak kişi birkere son bakımları %100 aksatmıştır kimse 1000 lira harcayıp arabasını satmaz.. dolayısıyla kapalı bir kutu alacaksam ben kesinlikle opelin en sorunlu arabasını değil.. meganı tercih ederdim (1.4 değilse)

vectra cd ise ve temiz kullanılmışsa meganın 2007 olması önemli değil opeli alırım

ncap e giren megane ile türkiyede satılan megane aynı değil

ncape giren megan 1.kalite malzemeden saçdan üretilen halis mulis fransız dolu olan megan

türkiyede üretilen bursa yapımı yada her nerde üretliyorsa kalitesiz malzemeden üretilen megan

kısaca fransız renault ile türk renault nun ne işçilik kalitesi ne parça kalitesi bir..

bu gün yollarda giden orjinal fransadan ithal edilen clio yada 19 hb ler olur bakınız hayla taş gibidir tıkır tıkır çalışır ne pas ne çürük vardır

eski türk renault 19 cliolara bakın sağlam bulabilirseniz tabii hepsi pas çürük içindedir her yeri dökülmüşdür takur tukur sesler gelir..

Megane 2 üretimi konusunda yanlışın var. Üretimede kullanılan bağzı parcaları maliyetler sebebi ile kendi bulundukları pazarlardan temin ediliyor. Bu sebepten lastiklerin markaları gibi ufak tefek farklılıklar var ama bu fabrikalar arasında kalitelite farkı var anlamına gelmiyor. Araçlar eşit şekilde hesaplanan kalitede, sağlamlıkta ve ömürde üretiliyor. 2004 modeller satışa çıktığında HB modelleri ithal geliyor. Sedan modelleri ise ithal edilip iç pazara satıldı.

gün..........cel..............

megane iidir nede olsa genç araba kullandım 1-2 gün fena değildi yol tutuşu falan.

Geri