vectrada araba mı :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mhakkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben vectra almadan önce baya bi baktım omegaya. çok temizleri mevcut. biraz daha elit kesim bindiği için ikinci elde vectradan daha çok temiz omega bulunabiliyo. 2.0 çekmiyo o aracı. en az 2.5 olcak. 3.0 mv6'larda çok gözüm kalmıştı ama nasip vectra'ya imiş. ama aklımdan çıkmış değil omega. içimde ukte kaldı:(

omega dışarıdan boyunu belli etmesede tam 4.90cm küçük bir araç değil e segmenti dolayısıyle konfor en üst seviyede

yakın bir arkadaşımda otomatik vites spor şanzumanlı omega vardı. Gerçekten büyük keyif veren bir araç ama yine de benim Corsa b başka.

her yeni modelde ve bi üst segmentteki arabaya bindiğinde eminim ki "işte bu mükemmel" diyeceksin :)
babam da doğan SL den toyota corolla ya geçirebilmek için arabanın herşeyini anlatmıştım.. yok bu güzel araba deyip durmuştu en sonunda bi gün galeride sürücü koltuğuna oturana kadar.. ( yıl 95 :) ) bundan on yıl sonra yani 2005 te de yine yeni bi araba için diretip durmuştum, yine galeride sürücü koltuğuna oturdu ve almaya karar verdi.. en son bi 5 serisini test etme imkanı buldu... şimdi para hesabı yapıyor :):)

Geri