toledo güzel arabadır ama vectranın yeri başka
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hız sabitleyici yoksa nasıl signodur o. 21-22 bu arabaların piyasası. kaporta durumuna da bağlı tabi.
yanlış anlamışım. orjinalse adamın istediği fiyat normal bence. ama 21 e verse daha güzel olur tabi. benim aracın sadece sol arka çamurluğunda lokal boya var. 22 verdim ben.hız sabitleyci yok demedim ki...hız sabitleyici var...sunroof yok sadece...hata boya durumu orjinal hiç boya yok...
yanlış anlamışım. orjinalse adamın istediği fiyat normal bence. ama 21 e verse daha güzel olur tabi. benim aracın sadece sol arka çamurluğunda lokal boya var. 22 verdim ben.
124 bin benzinli.siizn aldığınız aracın km si kaç binde???
Ben şahsen seatın süper b ve leon hariç hiç bir modeline para vermem kullanmadım bilmiyorum ama görüntü olarak leon hariç 5 para etmezler konforda süper b gercekten güzel şeyley duyuyorum yakıt konusunda cokta iyi olabilir ama vectradan sonra toledoya binilmez diye düşünüyorum aracınız herne olursa olsun hakkınızda hayırlısı neyse o olur inş