VectrAirlines

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Buraq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gayet hoş olmuş.. kaça mal oldu ve kaç numara film bunlar?

sayden cok güzel olmus ve temiss yapmislar.
bende yapdirdim yilbasi aynisindan ve bukadar iyi olmadi malesef :(

tamamen ayrı ve kapalı bir yerde yaptılar
toz falan girmemesi önemliymis
birde ısı veren bi cihazları vardı ve normalde ben camsil gibi birsey beklerken daha yogun bir sıvı solüsyon kullanıyorlardı film ve cam arasına...heralde iscilikte fark yaratanlar bu 2 şey

güzel omuş , güle güle kullan.. masraftan kaçmadan en iyisini yaptırmak en efdali.

Desene bu yaz akçayda iki vectra c olacak :D geçen yaz hiç görememiştim iyi oldu valla :) kazasız belasız kullanman dileğiyle.yazın illaki karşılarız zaten.

Şu an araba 10 gün önce ilk alındıgı gibi tamamen orjinal

Sadece serviste karter koruma yaptılar ve park sensoru eklendi
Boya koruma,ic koruma (koltuk ve göğüs),motor koruma vs ilk hafta yaptırdım...

sırayla yapmayı düsündüklerim

1-Kısalara 6000K xenon,uzun ve sislere beyaz halojen
2-Bulabilirsem cok koyu olmamak kaydıyla siyah cam yada olmazsa acık bir film
3-Orjinal sisteme dokunmadan bagaja 30luk bir subwoofer

maddi durum müsait oldukca ve işlemler yapıldıkca sizlerle paylasacagım

27092007023dj0.jpg

27092007026xc4.jpg

28092007027dz7.jpg

28092007028nv0.jpg

su tasarimin, malzeme kalitesinin guzelligine bak yaa..cok tatli walla cok canim cekti simdi, sifir arabam olsada binsem bende keske :D
hayirli ugurlu olsun Buraq, kazasiz belasiz hayirli gunlerde kullanman dilegiyle..yaptigin modifiyeler oldukca sade ve guzel olmus :good:

Desene bu yaz akçayda iki vectra c olacak :D geçen yaz hiç görememiştim iyi oldu valla :) kazasız belasız kullanman dileğiyle.yazın illaki karşılarız zaten.

beklerim hocam illa ki karsılasırız ben genelde aksamları cıkabiliyorum gunduz iş oldugu için :) plakayı al benim önümü kesiver hehe

su tasarimin, malzeme kalitesinin guzelligine bak yaa..cok tatli walla cok canim cekti simdi, sifir arabam olsada binsem bende keske :D
hayirli ugurlu olsun Buraq, kazasiz belasiz hayirli gunlerde kullanman dilegiyle..yaptigin modifiyeler oldukca sade ve guzel olmus :good:

sagolun insallah içime sine sine biniyorum hic pişman olmadım

güle güle kullan kardeşim. siyahın asaletide bir başka yaaaaa :D

eyvallah toz toprak icinde bakması zor ama parlarken süper oluyo :D

hayırlı olsun filimler,,ziebart kalitesi vectrayla birleşmiş :) filimsiz vectra kalmasın :) ..................bu arada bende siyah alırken tereddüt etmiştim,,,ama vectra için en güzel renk seçimi bence,,,,ben çok memnunum..........

Geri