geçen giderken arabadan acaip bi yağ kokusu gelmeye başladı.bi arkadaş araban yağ yakıyo dedi.bende servise giitim araba duman atmıo e yağıda eksilmio nedir bu bi yardım edin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
romeus' Alıntı:geçen giderken arabadan acaip bi yağ kokusu gelmeye başladı.bi arkadaş araban yağ yakıyo dedi.bende servise giitim araba duman atmıo e yağıda eksilmio nedir bu bi yardım edin
romeus' Alıntı:yok kardes bi haftadır war.arabayla biraz gidiyorum sonra inanılmaz bi yağ kokusu nerden gelio annamadım servise gittim yağ yakmıo dediler.belki yağı bozuktur dedim bugün deiştim bakalım ne olacak daha 150 binde araba piston sekman mı deişirmiş anlamadım senin bi fikrin warsa söle
dejaay' Alıntı:yağ eksilmiyosa demek ki bi yerde de kaçak yok demektir. eksozdan beyaz duman da çıkmıyorsa yağ yakmıyor demektir. Şimdi bu tür kokular genelde araba hararet yapınca ya da çok ısınınca gelir. Arabaya hiç hararet yaptırdın mı ya da arabanın harareti nerelerde geziyor. Olmazsa bi de motoru yıkatıver kardeş. Ama hararet çok önemli. Bu koku araba çaılmazdan önce de varmı. Yoksa biraz gittikten sonrada o koku yayılmaya başlıyor mu? işte o zaman hararete bi bakıver !
alpervectra-B' Alıntı:benimkinden çıkıo beyaz duman napçaz şimdi yağmı yakıo yani