Vectrama DoubleDin Pioneer

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan toGah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

toGah

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.togah.com
Vectrama DoubleDin Pioneer dvd player taktım
bide jameson kafalık monitör taktım 2 tane.

orjinal ses sisteminde ses cok güzel oldu. anfi bass takacaktım gerek duymuyorum ses netliğinden. :)

img0038rjh.jpg

img0039d.jpg

img0040us.jpg

img0041wt.jpg

img0042in.jpg

img0043bv.jpg

img0044vd.jpg

img0045q.jpg

img0046mg.jpg

img0047tr.jpg

img0048ie.jpg

Çok Güzel Olmus Güle güle izleyin güle güle kullanın :):):)

çok güzel olmuş fakat bu kafalıklara bence hiç gerek yok. Sizin izlediğinizden veya dinlediğinizden farklı bir şey izlenip dinlenemeyeceği için bence gereksiz ve direkt hırsızlara davetiye gibi bir şey.

teşekkürler..

murat kafalıklara gerek yok biliyorumda benim 3 yaşında bir kızım var kafalık takmasam ön koltukta oturmak istiyor. bende onun için kafalık taktım kendi koltuğunda oturup rahat izlesin diye. ;)

doktorum teşekkürler.. sende sökmeye başladın arabayı :)

teşekkürler..

murat kafalıklara gerek yok biliyorumda benim 3 yaşında bir kızım var kafalık takmasam ön koltukta oturmak istiyor. bende onun için kafalık taktım kendi koltuğunda oturup rahat izlesin diye. ;)

tabiki sizin ihtiyac duyduğunuz bir şey ona lafım yok.şık gösteriyor zaten fakat dedğim gibi benim tercih edeceğim bir şey değil...

keyften konulacaksa ihtiyaç değil, arkada bi işe yaramaz dediğin gibi. ben uzun yolda cocuk çizgi film izlesin diye bütün sistemi kurdum :D

teşekkürler..

bir tampon kaldı zaten . jantlar ve panjuru ilan vermeden sattım üstünden aldılar arabanın:eek:

Geri